Tgrt Haber
13 Kasım 2021 07:34

Vitor Pereira'nın inadı kırıldı: Derbide dörtlü savunma

Sonuçlar bir türlü gelmeyince başkan Ali Koç uyardı, Vitor Pereira’nın inadı kırıldı. Fenerbahçe’nin, Galatasaray derbisine üçlü savunma yerine dörtlü savunma ile çıkması bekleniyor.

Vitor Pereira'nın inadı kırıldı: Derbide dörtlü savunma
fenerbahçe,,vitor pereira,,alikoç,,mesut özil,,derbi,,galatasaray,

Sezona üçlü savunmayla giren Fenerbahçe'nin derbide dörtlüye dönmesi bekleniyor. Sarı lacivertliler bundan sonra sabit bir sisteme göre değil, rakibe göre pozisyon alacak.

Fenerbahçe’de uzun zamandır beklenen oldu, Vitor Pereira'nın üçlü inadı kırıldı. Üst üste gelen puan kayıpları tribünlerin tepkisini çekerken, Başkan Ali Koç'un özel olarak görüştüğü Portekizli hoca alternatif sistemleri deneme kararı aldı. Temmuzdan bu yana sadece üçlü savunma çalışıp oynayan sarı lacivertlilerin kritik Galatasaray derbisine dörtlü defansla çıkması bekleniyor. Taktik çalışmalarda farklı varyasyonları denemeye başlayan Pereira, üçlü savunmadan tamamen vazgeçmese de rakibe göre taktik tercih edecek.

MESUT DİREKSİYONA GEÇİYOR

Önceki döneminde de sistem konusunda eleştirilen ve sonu ayrılığa varan süreci yaşayan Vitor Pereira, inadını kıran Başkan Ali Koç'un samimi yaklaşımı oldu. Önceki gün yaptığı konuşmada hocadan yana saf tutan Koç, fikirlerini hocayla paylaşınca orta yol bulundu. Pereira'nın yapacağı sistem değişikliğinin aynı zamanda Mesut Özil'i kazanmak adına da önemli bir adım olması bekleniyor. Sarı lacivertliler millî oyuncuların takıma katılmasıyla birlikte antrenmanlarda yeni sistemleri denemek üzere yoğun mesai yapacak.

SAKATLAR DÖNÜYOR

Sıkıntılı dönemi Galatasaray'ı yenerek aşmayı hedefleyen Fenerbahçe'de derbi mesaisi sürüyor. Sakatlıkları iyileşmeye başlayan Berke ve Tisserand'ın Galatasaray'a karşı forma giyebileceği öğrenilirken Gustavo'nun da büyük ihtimalle kadroda olması bekleniyor. Altay ve Valencia ise yetişmiyor.

SZALAİ'YE 23,5 MİLYON EURO

Atletico Madrid ile Chelsea arasındaki Attila Szalai yarışında İngilizlerden dev bir adımgeldi.Fenerbahçe'ninenaz20milyon avro bonservis beklediği Szalai için Chelsea'nin23,5milyonavroyugözdençıkardığı iddia edilirken Macar savunmacının devre arasında vedasına kesin gözüyle bakılıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...