Tgrt Haber
16 Ekim 2022 22:58 - Güncelleme : 16 Ekim 2022 23:46

Valerien İsmael'den istifa sorusuna kaçamak cevap! Bahanesi Beşiktaş taraftarını kızdıracak...

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında sahasında Trabzonspor'u konuk eden Beşiktaş, 2 kez geriye düştüğü maçta rakibiyle 2-2 berabere kalarak kritik puan kayıplarını sürdürdü. Karşılaşma sırasında sık sık taraftarların tepkisini çeken ve maç sonunda da istifaya davet edilen Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien İsmael, kendisine yöneltilen istifa sorusuna adeta kaçamak sözlerle cevap verdi.

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
Valerien İsmael'den istifa sorusuna kaçamak cevap! Bahanesi Beşiktaş taraftarını kızdıracak...
Valerien İsmael,Beşiktaş,istifa

Spor Toto Süper Lig'de haftanın maçı Dolmabahçe'de oynandı. Zirve yolunda kayıpsız ilerlemek isteyen Beşiktaş, sahasında son şampiyon Trabzonspor'u konuk etti. Gol düellosu şeklinde geçen dev maçta kazanan çıkmadı. Mücadele 2-2'lik eşitlikle sona erince taraflar sahadan birer puanla ayrıldı.

Trabzonspor'un Maxi Gomez ile bulduğu gole Beşiktaş Larssen'in kendi kalesine attığı golle cevap verdi. Konuk ekip Trezeguet ile bir kez daha öne geçse de siyah beyazlılar Cenk Tosun'un golüyle skora yeniden denge getirdi. Mücadelenin son dakikalarında Trabzonsporlu Yusuf Yazıcı, Gedson'a yaptığı sert hareket sebebiyle doğrudan kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

VALERIEN ISMAEL'E YOĞUN TEPKİ

Vodafone Park'ı dolduran Beşiktaşlı taraftarlar, karşılaşmanın son bölümlerinde teknik direktör Valerien Ismael'e yoğun tepki gösterdi. Siyah beyazlı taraftarlar, takımları 2-1 gerideyken değişiklik yapmayan hocalarına yönelik "İsmael uyuma, değişiklik yapsana" tezahüratında bulundu. Maç bitimiyle birlikte tepkisini daha da artıran Beşiktaş taraftarı, Fransız teknik adama istifa çağrısı yaptı.

VODAFONE PARK'TA SERGEN YALÇIN SESLERİ

Tribünlerin bir kısmının ise eski teknik direktörleri Sergen Yalçın lehine sloganlar atması dikkat çekti.

Valerien İsmael'den istifa sorusuna kaçamak cevap! Bahanesi Beşiktaş taraftarını kızdıracak...

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında soruları cevapladı. Galip gelemedikleri için üzgün olduklarını belirten Ismael, “Evimizde kazanmadığımız üçüncü maç. Büyük üzüntü duyuyoruz. Maçta iyi oynadığımızı düşünüyorum ama çok fazla hata yaptık ve bunları da Trabzonspor değerlendirdi. İkinci yarıda galibiyeti yakalayacak fırsatları yakaladık ama değerlendiremedik” diye konuştu.

İSTİFA SORUSUNA CEVAP

Karşılaşmanın ardından tribünlerin kendisine gösterdiği tepkiler hakkında konuşan Valerien Ismael, “Hepimiz üzgünüz. Tepkiler de bu yüzden. Bu durumu anlıyorum. Puan durumunda pozisyonumuz hala yukarılarda. Lig ekim ayında kazanılmıyor, mayıs ayında kazanılıyor. Haftaya tekrar galibiyetlerle devam edeceğiz. Türkçe bilmiyorum, bu maç hakkında konuşmak istiyorum. Daha fazla tehlike oluşturmak ve gol fırsatı için bir şeyler yapmak istiyorduk" dedi.

"DEĞİŞİKLİK KARARLARINI BEN VERİYORUM"

Maçtaki değişikliklerin kararlarını da kendisinin verdiğini söyleyen Ismael, “Maçtaki değişiklik kararlarını ben veriyorum. Bu benim kararlarım. Bazen 3 Türk oynatma kararı nedeniyle bu kararlar zorlaşabiliyor. Muleka sağ kanatta oynadığı dönemde goller attı. Santrfor pozisyonunda da oynuyor. Şu ana kadar 4 gol attı” diye konuştu.

GHEZZAL'IN SAKATLIK DURUMU

Dele Alli’nin hücuma dönük bir orta saha olduğunu ve bu nedenle Gedson Fernandes yerine kendisini tercih ettiğini söyleyen Valerien Ismael, “Dele skora katkısı yapan bir oyuncu. Tabii ki bazı kararlar alıyoruz ve bunları almak kolay olmuyor, futbolculara da bunları anlatıyoruz” ifadelerini kullandı.

Ghezzal’ın sakatlığı hakkında bilgi veren Fransız çalıştırıcı, “Bu konunun bir risk olduğunu biliyorduk. Kontrollü gittik aslında. 90 dakika belki zordu. Tüm hafta takımla çalıştı, tüm mesafeleri kat etti. Giresunspor maçına göre daha hazırdı. Durumuna bakacağız” değerlendirmesini yaptı.

"MONTERO HERKESE ÖRNEK OLMALI"

Valerien Ismael, bu sezon ilk kez 11’de sahaya çıkan Montero içinse “Montero iyi oynadı. Biz oyun kurarken belli bir dengeyi gözetiyoruz. Sol ayaklı ve sağ yakları oyuncuları kendi mevkilerinde oynatmak istiyoruz. Montero bugün kalitesini ve rekabete hazır olduğunu gösterdi. Bu da bütün oyuncularımıza fırsat geldiğinde değerlendirmeleri konusunda mesaj olabilir” diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...