Tgrt Haber
22 Ocak 2023 18:55 - Güncelleme : 22 Ocak 2023 21:12

Valentin Rosier'den skandal hareket: Akıllara Pascal Nouma geldi!

Süper Lig'de Yukatel Kayserispor'u deplasmanda 2-0 mağlup ederek üst üste 4. maçını kazanan Beşiktaş'ta Valentin Rosier maçın son anlarında doğrudan kırmızı kart görerek atıldı. Rosier'in rakibine yaptığı skandal harekete futbolseverler sosyal medyada büyük tepki gösterdi.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Valentin Rosier'den skandal hareket: Akıllara Pascal Nouma geldi!
Spor Toto Süper Lig,Beşiktaş,,,Valentin Rosier,,Pascal Nouma,Rosier,Kayserispor

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş, Kayserispor deplasmanından üç puanla dönerken Valentin Rosier son anlarda gördüğü kırmızı kartla takımını yalnız bıraktı.

Geçen sezon 39 resmi maçta 4 kırmızı kart gören Rosier bu sezon ilk kırmızı kartını Kayseri'de gördü.

VALENTİN ROSİER NEDEN KIRMIZI KART GÖRDÜ?

Mücadelenin 90+4. dakikasında Rosier ile hakem Mete Kalkavan arasında geçen diyalogun ardından Fransız futbolcuya direkt kırmızı kart çıktı. Mete Kalkavan, itiraz eden futbolculara Rosier'in kırmızı kart görme nedenini anlattı. Kalkavan, Fransız oyuncunun kasığını tuttuğunu işaret etti.

İşte o anlar:

https://twitter.com/tgrthaberspor/status/1617188805705973761

ROSİER'E DEV TEPKİ!

Rosier'ın skandal hareketi sonrası gördüğü kırmızı kart tartışmalara neden oldu. Taraftarlar yıldız oyuncuya sosyal medyadan tepki gösterdi. Rosier'ın bu hareket sonrası kaç maç ceza alacağı ise merak konusu olurken futbol yorumcuları ve taraftarlar skandal harekete büyük tepki gösterdi.

İşte o yorumlardan bazıları:

-Rosier'in rakibine yaptığı hareket tüm dünya basınında yankılanıyor. Bakalım kaç maç ceza alacak?

-Efendi (!) Beşiktaş'ın efendi (!) futbolcusu Rosier' in alacağı cezanın takipçisi olacağız.

-Rakibine yaptığı AHLAKSIZ hareket sonucu kırmızı kart gören Rosier bakalım kaç maç alacak? Ayrıca kendine EFENDİ dedirten Beşiktaş Jimnastik yönetimi futbolcuya ne ceza verecek göreceğiz!

-Rosier'in yaptığı ahlaksız hareketi normalleştirmeye çalışanlar da buna ortak oluyor!

SKANDAL HAREKET AKILLARA PASCAL NOUMA'YI GETİRDİ!

Valentin Rosier'in yaptığı skandal hareket akıllara bir dönem Beşiktaş'ta forma giyen Pascal Nouma'yı getirdi. 2003 yılında Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanan maçta elini şortuna sokan Pasal Nouma, PFDK tarafından "spor ahlakına ve centilmenliğe ağır biçimde aykırı davranmak" suçundan 7 ay men cezasına çarptırılmıştı.

7 ay futboldan men cezası alan Nouma, Beşiktaş'tan ayrılmak zorunda kalmıştı.

RIDVAN DİLMEN: "PASCALIMSI BİR HAREKET..."

Rıdvan Dilmen: "Beşiktaş'ta Rosier diye bir arkadaş var... Gerçekten hiçbir anlamı yok yaptığı hareketin. Maç bitmiş son anlarda gidip Nouma gibi bir hareket yapıp oyundan atılıyorsunuz. 'Pascalımsı' bir hareket... Son günlerde moda olan kelime gibi."

EMRE KOCADAĞ'DAN ROSİER SÖZLERİ

Karşılaşmanın hakemiyle ilgili maç sonu konuşan Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ: "Mete Kalkavan Beşiktaş maçlarında kendini baskı altında hissetti. Mensah'ın ikinci sarı kartını vermedi. Rosier'in pozisyonundan önceki dirseği görmüyor. Ancak bizim oyuncularımıza çok kolay kart çıkıyor." dedi.

İNİŞLİ ÇIKIŞLI PERFORMANS GÖSTERDİ

Geçtiğimiz sezonlarda gösterdiği oyuna taraftarın gönlünü kazanan yıldız oyuncu bu sezon ise inişli çıkış oyunu nedeniyle eleştiri konusu olmuştu. Şenol Güneş'in bazı maçlarda da yedek Fransız sağ beki yedek bıraktığı görülmüştü.

Bu sezon Beşiktaş formasıyla 19 resmi maça çıkan 26 yaşındaki sağ bek takımına 1 gol ve 2 asistlik skor katkısı da sağladı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...