Tgrt Haber
19 Nisan 2022 06:40 - Güncelleme : 19 Nisan 2022 06:45

Türk futbolunda beklenen gelişme: 12 hakeme dönüş yolu açıldı

Merkez Hakem Kurulu Başkanı Ferhat Gündoğdu’nun istifası üzerine MHK’da 3. Sabri çelik dönemi başladı. Çelik’in maç verilmeyeceğin açıklanan 12 hakemi yeniden Süper Lig listesine dahil etmek olduğu öğrenildi.

Editör: Ferhat Erdemir / Kaynak: Türkiye Gazetesi
Aralarında Cüneyt Çakır ve Fırat Aydınus'un da bulunduğu 12 hakemin klasmanı düşürülmüştü.
Aralarında Cüneyt Çakır ve Fırat Aydınus'un da bulunduğu 12 hakemin klasmanı düşürülmüştü.

Türk futbolunda beklenen gelişme… Önceki gün yaşanan Merkez Hakem Kurulu Başkanı Ferhat Gündoğdu’nun istifası ve kurul üyelerinin de görevi bırakmasının ardından dün yeni başkan ve yönetim belirlendi. Daha önce iki defa MHK Başkanlığı yapan Sabri Çelik, 5 haftalığına “geçici olarak” göreve getirildi. Çelik ve ekibi de TFF’nin sitesinden duyuruldu.

SEMİNERE GELECEKLER

Çelik’in ilk icraatının Cüneyt Çakır ve Fırat Aydınus'un da aralarında bulunduğu 12 hakemi yeniden Süper Lig listesine dahil etmek olduğu öğrenildi. 8 Mart'ta klasman düşürülen ve maç verilmeyeceği açıklanan 12 hakem, daha sonra Tahkim Kurulu'na gitmiş ve kararı bozdurmuştu. Hakemlerin seminere çağrılacağı gelen haberler arasında.

Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...