Tgrt Haber
30 Nisan 2022 22:25 - Güncelleme : 01 May 2022 00:29

Trabzonspor-Antalyaspor maçına damga vuran an: Taraftarlar maç bitmeden sahaya daldı

Son dakika haberi: Trabzonspor'un şampiyonluk için sahaya çıktığı maç 2-2 devam ederken, maçın uzatma anlarında taraftarlar bir anda sahaya indi. Hakem maçı durdururken, güvenlik güçleri olaya müdahale etti. Bir süre duran oyun, taraftarların sahadan çıkarılmasının ardından yeniden devam etti ve mücadelenin sonunda bordo mavililer şampiyonluğunu ilan etti.

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
Foto: beIN Sports
Foto: beIN Sports

Süper Lig'de 2021-2022 sezonunun şampiyonu Trabzonspor oldu. Sahasında Antalyaspor ile 2-2 berabere kalan Bordo Mavililer, 38 yıllık hasreti dindirmeyi başardı. Nefes kesen mücadeleye taraflar damga vurdu. 

TARAFTARLAR SAHAYA DALDI

Mücadelenin uzatma anlarında Trabzonsporlu taraftar maçın bittiğini zannedip bir anda sahaya indi. Maçın hakemi mücadeleyi durdururken, çok sayıda güvenlik görevlisi taraftarları tribünlere geri göndermek seferber oldu. Oyun uzun süre duran oyun, taraftarların sahayı boşaltmasının ardından yeniden hareketlendi.

Trabzonspor-Antalyaspor maçına damga vuran an: Taraftarlar maç bitmeden sahaya daldı

KORNER BAYRAĞINI ALDILAR

Yaklaşık 3-4 dakika sonra maçın bitiş düdüğü çalınca taraftarlar bir kez daha sahaya indi. Bazı taraftarlar futbolcular ve teknik ekiple sevincini yaşarken, bazı taraftarların ise korner bayrağı ve kale filesini hatıra niyetine almaya çalışması dikkat çekti.

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...