Tgrt Haber
23 Kasım 2022 19:36 - Güncelleme : 23 Kasım 2022 19:55

Suudi futbolcu Yasser Al-Shahrani turnuvayı kapattı

Suudi Arabistan'ın Arjantin zaferinde yürekleri ağızlara getiren Suudi futbolcu Yasser Al-Shahrani turnuvayı kapattı. Kalecisiyle sert bir şekilde çarpışan 30 yaşındaki stoperin burnu, üç dişi, çenesi ve yüz kemiklerinde kırıkların olduğu tespit edildi. Al-Shahrani ameliyat edilecek.

Suudi futbolcu Yasser Al-Shahrani turnuvayı kapattı
Dünya Kupası,Katar,Suudi Arabistan,Yasser Al-Shahrani,Arjantin

Katar 2022 FIFA Dünya Kupası'nda Arjantin'i 2-1 mağlup ederek büyük bir sürprize imza atan Suudi Arabistan Milli Takımı'nın 30 yaşındaki savunma oyuncusu Yasser Al-Shahrani ameliyat edilecek.

Suudi Arabistan Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, karşılaşmanın 90+9. dakikasında kaleci Muhammed Alowais ile çarpışarak sakatlanan Al-Shahrani'nin kafasına, göğsüne ve karnına ciddi darbe aldığı belirtildi.

Kontrolleri yapılan ve durumunun stabil olduğu bildirilen Al-Shahrani'nin Katar'dan ülkesi Suudi Arabistan'a götürüldüğü aktarıldı. 30 yaşındaki futbolcunun en kısa sürede ameliyat edileceği kaydedildi.

Suudi futbolcu Yasser Al-Shahrani turnuvayı kapattı

YÜREKLER AĞIZLARA GELDİ!

Kalecisi Mohammed Al-Owais ile çarpışan ve bu pozisyon sonrasında hareketsiz şekilde yerde kalan Al Shahrani, akıllara Christian Eriksen'i getirmişti. Suudi futbolcuya ilk müdahale saha içinde yapılmıştı.

Karşılaşmanın 90+5. dakikasında yaşanan bu olay sonrasında ambulansla hastaneye kaldırılan futbolcunun iç kanama geçirdiği ortaya çıktı. Ayrıca, futbolcunun burnu, üç dişi, çenesi ve yüz kemiklerinde kırıkların olduğu Suudi basınına yansıdı.

Suudi Arabistan Krallığı, özel uçak yollayarak ameliyat olması için oyuncuyu Almanya'ya gönderdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...