Tgrt Haber
29 Ocak 2024 11:48 - Güncelleme : 29 Ocak 2024 11:51

Suudi Arabistan'da umduğu bulmayan Merih Demiral geri dönüyor

Suudi Arabistan'da top koşturan Merih Demiral, İtalya'ya geri dönüyor... Seria A devi Milan'ın Al Ahli'de forma giyen milli futbolcu Merih Demiral'ı kadrosuna katmak için devreye girdiği öne sürüldü. İşte detaylar...

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Suudi Arabistan'da umduğu bulmayan Merih Demiral geri dönüyor
Milan,Serie A,Suudi Arabistan,Al Ahli,Merih Demiral,İtalya

Ara transfer döneminde savunmaya takviye yapmak isteyen İtalyan ekibi Milan, Merih Demiral'ı gündemine aldı. Milan'ın Al Ahli'nin Atalanta'dan 16.6 milyon Euro bedelle transfer ettiği Merih Demiral'ı kiralamak istediği iddia edildi.

MİLAN, MERİH DEMİRAL'I KİRALAMAK İSTİYOR

Milliyet'te yer alan habere göre; Milan, Al Ahli'nin Atalanta'dan 16.6 milyon Euro'ya transfer ettiği Merih Demiral'ı kiralamak istiyor.

Milan'ın 25 yaşındaki milli futbolcu Merih Demiral'ı transfer etme ihtimalinin kolay olmadığı ifade edildi.

Haberin detayında, sakatlıktan yeni dönen 25 yaşındaki savunmacının ayrılığı için Al Ahli'nin henüz net bir karar vermediği belirtildi.

Suudi Arabistan'da umduğu bulmayan Merih Demiral geri dönüyor

MİLAN MAAŞINI KARŞILAYAMIYOR

Milan, yıllık 10 milyon Euro maaşı olan Merih Demiral'ın ücretini karşılayamıyor.

İtalyan ekibinin Suudi kulübüne bu transfere ikna etmesi bir hayli zor gözükse de Suudi Arabistan'da umduğu bulamayan Merih'in tavrı bu transferde önemli rol oynayacak.

ŞARTLAR ZORLANACAK

Suudi Arabistan Pro Ligi'nde 7 maça çıkan ve 421 dakika süre alabilen Merih Demiral için Milan'ın şartları zorlayarak transferi bitirmeye çalışacağı ifade edildi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...