Tgrt Haber
16 Temmuz 2022 11:00 - Güncelleme : 16 Temmuz 2022 11:31

Son 2 yılı bildi! Ünlü astrologdan şampiyonluk tahmini: Fenerbahçe’ye çifte darbe

Süper Lig’de 2 yıldır hangi takımın şampiyon olacağını bilen ve bu sezon kimin şampiyon olacağına dair tahminini açıklayan ünlü astrolog Meral Baran, Fenerbahçe’nin şampiyonluğu son anda Galatasaray'a kaptıracağını söyledi.

Son 2 yılı bildi! Ünlü astrologdan şampiyonluk tahmini: Fenerbahçe’ye çifte darbe
meral baran,süper lig,fenerbahçe,şampiyonluk

Süper Lig’de son iki yılda sırasıyla Beşiktaş ve Trabzonspor şampiyonluğa ulaşırken son iki yılın şampiyonunu bilen astrolog Meral Baran, bu yılki tahminini açıkladı.

Yeni Açık TV’ye konuk olan Baran, Fenerbahçe'nin son anda birinciliği rakibi Galatasaray'a kaptıracağını ve Sarı-Lacivertlilerin Şampiyonlar Ligi’ndeki rakibi Dinamo Kiev'e de eleneceğini söyledi.

Son 2 yılı bildi! Ünlü astrologdan şampiyonluk tahmini: Fenerbahçe’ye çifte darbe

“FENERBAHÇE DERKEN GALATASARAY ŞAMPİYON OLACAK”

Gelecek sezon Galatasaray’ın ilk etapta başarısız olacağını belirten Baran, “Herkes 'Şampiyon garanti Fenerbahçe olacak' diyecek. Kutlamalar için hazırlıklar yapılacak ama Galatasaray son haftalara doğru bir mucize gerçekleştirecek ve şampiyon olacak" dedi.

FENERBAHÇE-DİNAMO KİEV MAÇI

Ünlü astrolog Baran, Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi elemelerindeki tur şansını da değerlendirdi. Dinamo Kiev karşısında Sarı-Lacivertlilerin turu geçip geçemeyeceği sorusuna Baran, "Maalesef hayal kırıklığı ile sonuçlanacak" diyerek cevap verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
M16 Kasım 2022 05:14

Geleceği yalnızca Allah bilir

ins : yakahazar15 Kasım 2022 07:26

galatasaray yüksek ihtimalle alır şampiyonluğu

ali 9 Ağustos 2022 00:31

bence başakşehır

Sonraki Haber Yükleniyor...