Tgrt Haber
13 Ağustos 2021 22:24

Son şampiyon Beşiktaş kaldığı yerden devam! Maç sonucu: Beşiktaş 3-0 Çaykur Rizespor

Süper Lig’in açılış maçında son şampiyon Beşiktaş, evinde Çaykur Rizespor’u ağırladı. Kara Kartal, Karadeniz temsilcisini 3-0 mağlup ederek sezona 3 puanla başladı. Siyah-beyazlıların gollerini N'Koudou, Atiba ve Larin kaydetti.

Son şampiyon Beşiktaş kaldığı yerden devam! Maç sonucu: Beşiktaş 3-0 Çaykur Rizespor
Beşiktaş,Süper Lig,Çaykur Rizespor

Süper Lig 2021-2022 sezonunun açılış maçında Çaykur Rizespor’u konuk eden son şampiyon Beşiktaş, sahadan 3-0’lık galibiyetle ayrılarak lige 3 puanla başladı.

Süper Lig’de 2021-2022 sezonunun açılış maçında son şampiyon Beşiktaş sahne aldı. 526 gün sonra taraftarıyla buluşan siyah-beyazlılar, Çaykur Rizespor karşısında Kevin N’Koudou, Atiba Hutchinson ve Cyle Larin’in golleriyle 3-0 galip gelirken, sezona da bıraktığı yerden başladı. Maç boyunca rakibine karşı üstün bir oyun ortaya koyan ve pozisyon vermeyen siyah-beyazlılar, 8. dakikada öne geçti. Yeni transfer Kenan Karaman’ın sağdan yaptığı ortada ceza sahası içinde topla buluşan Kevin N’Koudou, Selim Ay’dan sıyrılarak sert bir vuruşla fileleri havalandırdı. 2021-2022 sezonunun ilk golü N’Koudou’dan gelirken, ilk asisti yapan isim de Kenan Karaman oldu.

SERGEN YALÇIN SOYUNMA ODASINDAN DÖNDÜ, TARAFTARLARI SELAMLADI

Süper Lig’in açılış maçında Çaykur Rizespor’u 3-0 mağlup eden Beşiktaş’ta taraftarlar, Teknik Direktör Sergen Yalçın’a sevgi gösterilerinde bulundu. Maçın ardından ‘Sergen Yalçın’ tezahüratları sonrasında başarılı çalıştırıcı soyunma odasından gelerek tribünleri selamladı.

Süper Lig’in son şampiyonu Beşiktaş, sezonun açılış maçında Çaykur Rizespor’u 3-0’lık net skorla geçerek lige kaldığı yerden devam ederken, 526 gün sonra da taraftarıyla buluştu. Siyah-beyazlı taraftarlar, karşılaşma öncesinde ve sonrasında Teknik Direktör Sergen Yalçın’a sevgi gösterilerinde bulundu. Maçın bitimiyle birlikte başarılı çalıştırıcı soyunma odasının yolunu tutarken, tribünler uzun süre ‘Sergen buraya’ tezahüratları yaptı. Tribünlerin sevgi gösterileri sonrasında soyunma odasından çıkarak sahaya gelen Sergen Yalçın bütün tribünleri tek tek dolaşarak taraftarları selamladı.

Son şampiyon Beşiktaş kaldığı yerden devam! Maç sonucu: Beşiktaş 3-0 Çaykur Rizespor

ROSİER ASİSTLE BAŞLADI

Beşiktaş’ta geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giyen ve gösterdiği performansla siyah-beyazlı taraftarların sevgilisi olan Rosier de sezona asistle başladı. Maç boyunca çok koşan ve kritik müdahalelerde bulunan Fransız yıldız, 52. dakikada zor pozisyonda meşin yuvarlağı ceza sahası içinde kontrol ederek Atiba Hutchinson’a güzel bir pas çıkardı. Kanadalı yıldızın düzeltip yaptığı vuruşta top ağlara giderken, Beşiktaş da farkı 2’ye yükseltti. Karşılaşmada son sözü ise Beşiktaş’ın geçtiğimiz sezon en çok golüne imza atan ismi olan Larin söyledi. 90+3. dakikada Gökhan Töre’nin sert şutunda kaleci Gökhan’dan dönen topa düzgün bir vuruş yapan Kanadalı golcü, sezonu golle açarken, maçın da skorunu ilan etti: 3-0. Sezona 3 puanla başlayan son şampiyon Beşiktaş, önümüzdeki hafta Gaziantep FK deplasmanında boy gösterecek.

LİGİN AÇILIŞ GOLÜ N'KOUDOU'DAN

Süper Lig 2021-2022 sezonu Beşiktaş-Çaykur Rizespor karşılaşmasıyla başlarken, sezonun ilk golünü ise Beşiktaş'ın Fransız yıldızı Kevin N'Koudou kaydetti. Mücadelenin 9. dakikasında ceza sahası sağ çaprazında topla buluşan Kenan Karaman'ın pasında şık bir hareketle Selim Ay'dan sıyrılan ve bekletmeden sert bir vuruşla topu filelere gönderen Kevin N'Koudou, sezonun ilk golüne imza atan isim oldu. Golde asisti yapan siyah-beyazlıların yeni transferi Kenan Karaman da sezonun ilk asistine imza atan futbolcusu oldu.

Son şampiyon Beşiktaş kaldığı yerden devam! Maç sonucu: Beşiktaş 3-0 Çaykur Rizespor

ATİBA GOLLE BAŞLADI

Beşiktaş'ın 38 yaşındaki kaptanı Atiba Hutchinson sezona golle başladı. Geçtiğimiz sezon 4 gol atıp 11 de asist yaparak kariyerinde gole en fazla katkı verdiği sezona yaşayan ve şampiyonlukta büyük payı bulunan Kanadalı futbolcu, yeni sezona da bıraktığı yerden başladı. Çaykur Rizespor karşılaşmasının 52. dakikasında Rosier'in zor pozisyonda yaptığı ortada ceza sahası içinde topu kontrol eden Atiba, düzelterek vuruşunu yaptı ve farkı 2'ye çıkaran isim oldu. Beşiktaş'taki 9. sezonunu geçiren ve bugüne kadar siyah-beyazlı formayla 293 maça çıkıp 23 gol ve 34 asist yapan Atiba Hutchinson, 294. maçında 24. golüne imza attı.

Son şampiyon Beşiktaş kaldığı yerden devam! Maç sonucu: Beşiktaş 3-0 Çaykur Rizespor

GHEZZAL TEK ANTRENMANLA SAHADA

Beşiktaş'ın Cezayirli kanat oyuncusu Rachid Ghezzal, Çaykur Rizespor karşılaşmasına takımla tek antrenman yapmasına karşın ilk 11'de başladı. Geçtiğimiz sezon siyah-beyazlıların şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan ve transfer döneminde tekrar kadroya katılması için büyük uğraş verilen Ghezzal, takımıyla sadece dün antrenmana katılmıştı. Ghezzal, buna rağmen Sergen Yalçın tarafından ilk 11'de sahaya sürüldü.

1,5 SENE SONRA TARAFTARLI İLK MAÇ

Beşiktaş'ın Çaykur Rizespor ile oynadığı karşılaşmada, yaklaşık 1,5 yıl sonra Süper Lig'de ilk kez taraftarlar tribünde yerini aldı. Yeni tip koronavirüs (KOVİD-19) salgını nedeniyle Süper Lig'de son taraftarlı maç 2020 yılının Mart ayında yapılmıştı.

Öte yandan siyah-beyazlı taraftarlar, futbolcularını "Şampiyon Beşiktaş" tezahüratlarıyla karşıladı. Taraftarlar ayrıca, karşılaşma öncesinde futbolcuları tek tek tribünlere çağırdı.

Son şampiyon Beşiktaş kaldığı yerden devam! Maç sonucu: Beşiktaş 3-0 Çaykur Rizespor

SERGEN YALÇIN TRİBÜNLERİ SELAMLADI

Beşiktaş'ın teknik direktörü Sergen Yalçın, karşılaşma öncesinde taraftarları selamladı. Yalçın'ın sahaya çıkmasıyla tribünlerden tezahüratlar eşliğinde sevgi gösterileri yapılırken, deneyimli teknik adam da siyah-beyazlı taraftarları alkışladı.

SELDE HAYATINI KAYBEDENLER UNUTULMADI

Beşiktaş-Çaykur Rizespor maçı öncesi, Karadeniz'de yaşanan sellerde hayatını kaybedenler unutulmadı. Son günlerde yaşanan yoğun yağış nedeniyle bazı şehirlerde yaşanan can kayıpları sebebiyle maç öncesinde saygı duruşunda bulunuldu.

Öte yandan siyah-beyazlı taraftarlar, Beşiktaş'ın onursal başkanı Süleyman Seba için vefatının 7. yıl dönümü nedeniyle tezahüratlar yaptı.

KENAN VE SALİH İLK 11'DE

Süper Lig’de geçtiğimiz sezon şampiyonluğa uzanan ve Türkiye Kupası’nı da müzesine götüren Beşiktaş, sezonun açılış karşılaşmasında taraftarı karşısına çıktı. Transfer döneminde Kenan Karaman, Salih Uçan, Mehmet Topal, Alex Teixeira’yı kadrosuna katan, Rosier ve Ghezzal’ın da bonservislerini alan Beşiktaş’ta yeni transferlerden Kenan Karaman ve Salih Uçan, Çaykur Rizespor karşısında ilk 11’de şans buldu.

Mehmet Topal, maç kadrosunda kendisinde yer bulurken, karantina sürecinde olan Alex Teixeira ise kadroda yer almadı. Kara Kartal’ın bonservislerini aldığı Rosier ve Ghezzal da, Çaykur Rizespor karşısında ilk 11’de sahaya çıktı.

BEŞİKTAŞLI FUTBOLCULAR SÜLEYMAN SEBA TİŞÖRTLERİYLE SAHAYA ÇIKTI

Süper Lig’in son şampiyonu Beşiktaş, sezonun açılış karşılaşmasında taraftarı önünde Çaykur Rizespor’u ağırlarken, siyah-beyazlı futbolcular, efsane başkan Süleyman Seba’yı unutmadı. Vefatının 7. senesinde siyah-beyazlı kulübün ve Beşiktaş taraftarının özlemle andığı Onursal Başkan Süleyman Seba, maç öncesinde de unutulmadı. Beşiktaşlı futbolcular, karşılaşma için ısınmaya çıktıklarında Süleyman Seba baskılı tişörtlerle sahaya çıktı ve taraftarları selamladı.

Son şampiyon Beşiktaş kaldığı yerden devam! Maç sonucu: Beşiktaş 3-0 Çaykur Rizespor

BAŞKAN ÇEBİ VE YÖNETİM AĞAÇLI YOLDAN STADA GELDİ

Süper Lig'in son şampiyonu Beşiktaş, ligin açılış karşılaşmasında Çaykur Rizespor'u konuk ederken, siyah-beyazlı taraftarlar da takımlarını yalnız bırakmadı. Pandemi önlemleri doğrultusunda stadyumun yüzde 50 kapasitesi dolarken, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ve Beşiktaş Yönetimi de maç öncesinde taraftarlarla bir araya geldi. Beşiktaş Çarşı'da taraftarlarla buluşan Başkan Çebi ve yöneticiler, ardından ağaçlı yoldan, siyah-beyazlılarla birlikte yürüyerek stadyuma geldi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...