Tgrt Haber

Rıdvan Yılmaz'a 6 ülkeden 10 talip var!

14 Nisan 2022 21:50 - Güncelleme : 14 Nisan 2022 22:04
Rıdvan Yılmaz'a 6 ülkeden 10 talip var!

Beşiktaş transfer haberleri: Beşiktaş'ın genç sol beki Rıdvan Yılmaz için Avrupa kulüpleri siyah-beyazlılar ile temasa geçmeye hazırlanıyor.

Rıdvan Yılmaz, gelecek sezon siyah-beyazlı formayı giymeyebilir... Beşiktaş'ın genç sol beki, gösterdiği performans ile Avrupa ekiplerinin transfer listesinde başı çekiyor.

Belçika, Fransa, İskoçya, Portekiz, İngiltere ve Almanya'dan 10 farklı kulüp, Rıdvan'ı bir süredir takip ediyor. Kulüp temsilcilerinin maçlarını tribünden takip ettiği ve raporladığı milli futbolcu için henüz resmi bir teklif yapılmadı.

Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, yaptığı basın toplantısında alt yapıdan yetişen oyuncuların kariyer hedeflerine destek olacaklarını daha önce dile getirmişti. Beşiktaş yönetimi Rıdvan'ı takımda tutmak istese de, gelecek teklifleri geri çevirmenin kolay olmayacağı belirtiliyor.

Siyah-beyazlıların alt yapısında yetişen ve 4 sezondur A Takım kadrosunda yer alan Rıdvan, forma giydiği 58 maçta 4 gol attı; 7 asist yaptı. 20 yaşındaki sol bek 6 kez de A Milli Takım'da görev aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...