Tgrt Haber

Rıdvan Yılmaz transferinde mutlu son: İşte bonservis bedeli...

29 Nisan 2022 22:54 - Güncelleme : 29 Nisan 2022 23:09
Rıdvan Yılmaz transferinde mutlu son: İşte bonservis bedeli...

Beşiktaş transfer haberleri: Beşiktaş, Rıdvan Yılmaz için Torino ile anlaşma aşamasına geldi. İtalyan kulübü, genç sol beki bonservisi ile transfer etmeye hazırlanıyor.

Beşiktaş’ın 20 yaşındaki sol beki Rıdvan Yılmaz, İtalya yolcusu... İtalya’nın köklü ekiplerinden Torino, Rıdvan için resmi girişimlere başladı.

TEKLİF 5 MİLYON EURO

Torino, milli sol bek için 5 milyon Euro bonservis bedeli vermeyi planlıyor. Beşiktaş’a ulaşan resmi teklif, 4 milyon Euro’nun yanında 1 milyon Euro da ek ödemeleri içeriyor. Ayrıca İtalyan ekibi Rıdvan’ın bir sonraki bonservis bedelinin %20’sini de Beşiktaş’a verecek. Siyah-beyazlılar ek ödemelerin artması için Torino ile görüşmelere devam ediyor.

NTV Spor'un haberine göre; Kulüpler anlaşma aşamasına gelirken, imzaların bu sezon tamamlanmadan atılması planlanıyor.

ALMAN EKİBİ DE DEVREDE

Rıdvan için Alman ekibi Eintracht Frankfurt da Beşiktaş’a resmi teklifini sundu. Ancak Torino’nun temaslarda daha hızlı ve istekli davranması İtalyan ekibini bir adım öne geçirdi.

Siyah-beyazlıların alt yapısında yetişen ve 4 sezondur A Takım kadrosunda yer alan Rıdvan, forma giydiği 60 maçta 4 gol attı; 7 asist yaptı. 20 yaşındaki sol bek 6 kez de A Milli Takımı'nda görev aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...