Tgrt Haber
28 Aralık 2022 19:41 - Güncelleme : 28 Aralık 2022 19:50

Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçeli yıldıza sert sözler!

Fenerbahçe-Atakaş Hatayspor maçını yorumlayan Rıdvan Dilmen, İrfan Can Kahveci'nin performansını sert bir dille eleştirdi. Dilmen, Kahveci'ye ilk 11'de şans verilmemesi gerektiğini söyledi.

Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçeli yıldıza sert sözler!
Fenerbahçe

Fenerbahçe'nin Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray'ı konuk edeceği derbi öncesi yorumcu Rıdvan Dilmen'den çok çarpıcı bir ifade geldi. Ünlü yorumcu, Jorge Jesus'a sürpriz bir öneri sunarken, bu öneri taraftarları bir hayli şaşırttı. Dilmen, İrfan Can Kahveci'yi eleştirerek, ilk 11'de yer almaması gerektiğini savundu. 

"HOCA OLSAM ONU ANTALYA'YA GÖTÜRMEM BİLE"

İrfan Can Kahveci'nin form düşüklüğüne dikkat çeken Rıdvan Dilmen, oyuncunun derbi öncesi dinlendirilmesi gerektiğini vurguladı. "Hoca olsam onu Antalya'ya götürmem bile" diyen Rıdvan Dilmen'in sözleri, büyük yankı uyandırdı.

DÜNYA KUPASI ARASI YARAMADI

Fenerbahçe adına sezonun en dikkat çeken isimlerinden olan İrfan Can Kahveci'de Dünya Kupası arası sonrası büyük bir düşüş görüldü. Deneyimli isim, Trabzonspor ve Hatayspor maçında oldukça kötü bir performans sergiledi.

https://twitter.com/tgrthaberspor/status/1579149189736697857

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...