Tgrt Haber
11 Ekim 2022 19:18 - Güncelleme : 11 Ekim 2022 19:31

PSG'de Mbappe krizi

Yaz aylarında 3 yıl için 600 milyon Euro kazanacağı bir sözleşmeye imza atan Kylian Mbappe ile PSG arasında gerginlik büyüyor.

PSG'de Mbappe krizi
Kylian Mbappe,PSG

Kylian Mbappe ve Paris Saint-Germain arasında ipler kopuyor. Hatta ayrılık iddiaları yüksek sesle konuşulmaya başlandı. Bu iddia İspanya'nın yüksek tirajlı gazetesi Marca'ya ait.

Habere göre, yıldız futbolcu önümüzdeki Ocak ayında PSG'den ayrılmak için çalışıyor.

Temmuz ayında ayrılmak isteyen Mbappe'nin bu talebi biliniyor. Fransız oyuncu, kesin olarak Real Madrid'de oynamak istiyor. İspanyol kulübün, bu talebe ne tepki vereceği bilinmiyor.

Mbappe ise, PSG'nin kendisine ihanet ettiğini düşünüyor. Paris Saint-Germain, geçtiğimiz mayıs ayında sözleşme yenileyen Fransız yıldıza çoğu gerçekleştirilmeyen bir dizi vaatte bulunmuştu. Bunun içinde yapılacak transferler ve teknik adam seçimlerinin de dahil olduğu iddia ediliyor.

L'Equipe'in haberine göre; taraflar arasında 2025'e kadar değil 2024'e kadar sözleşme imzalandı. 23 yaşındaki oyuncu iyi bir niyet göstergesi olarak 2025 yazılı formayla poz vermeyi poz vermeyi kabul etti. Ancak anlaşma bundan kısa...

PSG yıldız oyuncusunun Real Madrid'e gitmesini istemiyor. Liverpool'a transferine ise izin vermeye hazır.

2017'de Monaco'dan PSG'ye transfer olan Mbappe, burada 4'ü lig şampiyonluğu olmak üzere toplam 11 kupa kazandı. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...