Tgrt Haber
18 Aralık 2021 12:15

Beşiktaş’a derbi öncesi Pinheiro’dan şok: O defter kapandı

Beşiktaş’ın anlaşmaya varıp imza için İstanbul’a çağırdığı Portekizli teknik adam Bruno Pinheiro, kendisi için Beşiktaş defterinin kapandığını söyledi.

Beşiktaş’a derbi öncesi Pinheiro’dan şok: O defter kapandı
beşiktaş,,bruno pinheiro,

Beşiktaş’ın anlaşma sağladığı Portekizli teknik direktör Bruno Pinheiro’nun çalıştırdığı takım Estoril, ligin 15. haftasında Famalicao ile karşılaştı. Rakipleriyle 2-2 berabere kaldıktan sonra kameraların karşısına geçen Portekizli, geleceği ile ilgili soruları cevapladı. Beşiktaş İkinci Başkanı Adnan Dalgakıran’ın Pinheiro’nun İstanbul’da olacağı yönündeki açıklamaları sorulan Pinheiro, bu açıklamalarla ilgili "Hayır, onaylamıyorum" diyerek cevap verdi.

BEŞİKTAŞ DEFTERİ KAPANDI

Geleceği ile ilgili soruya cevap veren Portekizli çalıştırıcı, konunun kendisi için kapandığını, gereken açıklamanın ise kulübü tarafından yapılacağını söyledi.

Beşiktaş İkinci Başkanı Adnan Dalgakıran, anlaşmaya vardıkları yeni teknik direktör Bruno Pinheiro ile İstanbul’da sözleşme imzalayacaklarını açıklamıştı. Pinheiro’dan gelen olumsuz haber sonrası Beşiktaş, yeni teknik direktörlük için alternatif adaylarla görüşecek.

ESTORİL’E REST ÇETİĞİ İDDİA EDİLMİŞTİ

Estoril’in sahibi ABD’li Jeffrey Saunders’ın Beşiktaş’a kaptırmamak için yılda 250 bin euro kazanan Bruno Pinheiro’ya ücretinde iyileştirme ve 5 yıllık yeni sözleşme teklif ettiği ancak Pinheiro’nun “Ben kararımı verdim, Türkiye’nin en büyük kulüplerinden birine gidiyorum” diyerek gelen teklifi reddettiği iddia edilmişti. 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...