Tgrt Haber
10 Ekim 2022 20:12 - Güncelleme : 10 Ekim 2022 20:23

Okan Buruk'un ekibine sürpriz takviye! Sargon Duran kimdir?

Galatasaray haberleri: Spor Toto Süper Lig'de bu sezon mutlak şampiyon olmak isteyen Galatasaray'dan sürpriz bir hamle geldi. Sarı-kırmızılıların Avusturyalı duran top antrenörü Sargon Duran'ı teknik ekibe dahil ettiği ifade edildi.

Okan Buruk'un ekibine sürpriz takviye! Sargon Duran kimdir?
,Galatasaray,Sargon Duran

Spor Toto Süper Lig'de 6. sırada yer alan ve bu haftayı bay geçen Galatasaray'da çalışmalar tam gaz sürüyor.

Cimbom'da Sargon Duran, 'Duran top antrenörü' olarak teknik heyete dahil oldu. Takvim'in haberine göre; Avusturyalı çalıştırıcı, Sarı-Kırmızılılar'ın pazartesi günkü idmanında yer alırken, taç ve duran top konusunda takıma yardımcı olacak.

Eski futbolcu ve antrenör Sargon, 1 yıl Avusturya 3. Ligi'nde çalıştıktan sonra Austria Wien'e geçti. 1 yıl da burada çalıştıktan sonra kadın futbol takımını çalıştırdı. Sonrasında en başta çalıştırdığı takıma teknik direktör olarak döndü.

Bilindiği gibi Süper Lig'de daha önce Antalyaspor ve Trabzonspor taç antrenörü ile çalışmıştı.

Okan Buruk'un ekibine sürpriz takviye! Sargon Duran kimdir?

SARGON DURAN KİMDİR?

Sargon Duran, futbola 2003 yılında First Vienna'da başladı. Duran, daha sonra SV Horn, Rapid Wien, TeBe Berlin, 1. SC Sollenau, FAC ve 1210 Wien gibi takımlarda boy gösterdi. Avusturyalı çalıştırıcı 2019 yılında futbolu bıraktı.

35 yaşındaki isim, Wiener Neustadt takımında yardımcı antrenörlük görevine başladı. Sargon Duran, Admira Wacker ve Austria Wien gibi ekiplerde çalıştı.

Sargon Duran, son olarak sezon başında Wiener Neustadt takımında teknik direktörlük görevine getirildi. Duran, Avusturya 3. Lig takımında 11 maça çıktı. Duran 11 karşılaşmada 3 galibiyet aldı. Ayrıca 1 beraberlik ve 7 yenilgi yaşadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...