Tgrt Haber
20 Ekim 2022 00:21 - Güncelleme : 20 Ekim 2022 00:26

Okan Buruk: Oyuncularımdan çok memnunum

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, GMG Kastamonuspor karşısında alınan 7-0'lık galibiyetten dolayı mutlu olduğunu belirterek, "Gol atamama sorunu sezon başından beri en büyük sorunumuzdu. Oyuncularımdan çok memnunum. Hafta sonu için bize moral oldu." dedi.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Okan Buruk: Oyuncularımdan çok memnunum
,Galatasaray,Kastamonuspor,Okan Buruk,Ziraat Türkiye Kupası

Ziraat Türkiye Kupası 3. tur eleme mücadelesinde Galatasaray, GMG Kastamonuspor'u 7-0 mağlup ederek bir üst tura yükseldi. Mücadelenin ardından Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk karşılaşmayı değerlendirdi.

Oyuncularının performansından memnun olduğunu belirterek sözlerine başlayan Okan Buruk, "Haftada tek maç oynamak zor oluyordu böyle geniş bir takım için. Daha az süre alan oyuncular oynadı. Oyuncular isteklerini gösterdiler. Aynı ciddiyet, konsantrasyon maç sonuna kadar devam etti. Gol atamama sorunu sezon başından beri en büyük sorunumuzdu. Türkiye Kupası'nda kimle oynarsanız oynayın kazanmanız önemli. Oyuncularımdan çok memnunum. Hafta sonu için bize moral oldu. Seyircilerimiz her zaman bizi destekliyor. Onlara teşekkür ediyorum. Hafta sonu, hedefimiz aynı performansı gösterebilmek." açıklamasında bulundu.

https://twitter.com/tgrthaberspor/status/1582844371325837312

"GENİŞ BİR KADROMUZ VAR"

Kastamonuspor karşısındaki kadro tercihiyle ilgili ise Okan Buruk şunları söyledi, "Giresunspor maçının ikinci 45 dakikasında da çift forvetle oynamıştık. Orada istediğimiz gibi gitmemişti. 3 forvetimiz de ikili oyunda eşleşmiyor ama kullanabilmek istiyoruz bu sistemi. Oyun içinde bazen buna döneceğiz. Bazen böyle başlayacağız. Elimizde çok fazla oyuncu var. Geniş bir kadromuz var. Avrupa kupası olmadığı için geçen seneki 13.'lük Türkiye Kupası'na bu turdan başladık. Bundan sonraki dönemde iki maçlı haftalar başlıyor. Kadromuzu daha net kullanabileceğiz. Oyunumuzu hafta sonuna taşımak istiyoruz."

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...