Tgrt Haber
04 Ekim 2022 20:05 - Güncelleme : 04 Ekim 2022 20:17

Nelsson'a yeni sözleşme: Serbest kalma bedeli ne kadar?

Galatasaray, Danimarkalı stoperi Victor Nelsson'un sözleşmesini yeniledi. Başarılı savunmacıya zam yapılırken serbest kalma bedelinde bir değişikliğe gidilmedi.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Nelsson'a yeni sözleşme: Serbest kalma bedeli ne kadar?
Galatasaray,Victor Nelsson

Süper Lig'e mutlak şampiyonluk parolasıyla başlayan ve bu doğrultuda iddialı bir kadro kuran Galatasaray, takımdaki genç yıldızlar için adımlar atmayı sürdürüyor.

Yaz transfer döneminde Galatasaray'dan Marcao'yu da kadrosuna katan İspanyol ekibi Sevilla'dan teklif alan ancak sarı-kırmızılı ekipte kariyerine devam eden Victor Nelsson'un maaşında artış yapıldı. Nelsson'a takımda kalmasının sözü olarak verilen zam uygulandı.

Danimarkalı savunmacının 900 bin Euro olan garanti ücreti, 1.2 milyon Euro'ya yükseltildi. Nelsson'un 25 milyon Euro'luk serbest kalma maddesinde ise bir değişikliğe gidilmedi.

Sarı-kırmızılı takım ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan Danimarkalı oyuncunun maaşı bugünden itibaren zamlı olarak yatacak.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...