Tgrt Haber
21 Eylül 2022 09:34 - Güncelleme : 21 Eylül 2022 09:39

Murat Sancak TGRT'ye konuştu: Filler tepişirse şampiyonuz!

Süper Lig'de 7. hafta sonunda liderlik koltuğunda bulunan Adana Demirspor'da başkan Murat Sancak, “Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray veya bir başkası yukarıda filler tepişir biz de aradan sıyrılabilirsek neden şampiyon olmayalım” dedi.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Türkiye Gazetesi
Murat Sancak TGRT'ye konuştu: Filler tepişirse şampiyonuz!
Murat Sancak,Adana Demirspor

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, TGRT EU’da Hasan Sarıçiçek’in hazırlayıp sunduğu Ekstra Futbol programına katıldı.

Sancak şampiyonluk için “Yukarıda filler tepişir biz de aradan sıyrılabilirsek neden şampiyon olmayalım?” dedi. Sancak “Bazı şanssızlıklar ve öngörmediğimiz kazalar oldu. Hakemlerin ve Fenerbahçelilerin canı sağ olsun. Elle oynamalar ve smaçlara penaltı verilmeyen bir ortamda lider olmak değil sonunu getirmek önemli” ifadesini kullandı.

"ÖNCELİĞİMİZ AVRUPA"

"Öncelikli hedefimiz ilk 5’e kalıp, Avrupa’ya gitmek” diyen Başkan Sancak “Sekiz İstanbul takımın yer aldığı ligde bir Anadolu takım olarak zirvede olmanın gururunu yaşıyoruz. Transfere bizim üç katımızı harcayanların yanında oynadığımız futbolu görenler bize şampiyonluğu yakıştırıyor. Biz şampiyon olmayacaksak, G.Saray, F.Bahçe, Beşiktaş veya Trabzonspor fark etmez kim olursa olsun” dedi.

Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...