Tgrt Haber
13 Ekim 2022 10:03 - Güncelleme : 13 Ekim 2022 10:24

Mohamed Salah, Bafetimbi Gomis'in rekorunu tarihe gömdü

Şampiyonlar Ligi'nde Liverpool'un dün akşam Glasgow Rangers deplasmanında aldığı 7-1'lik tarihi galibiyete hat-trick yaparak katkı sağlayan Mısırlı yıldız Mohamed Salah, turnuvada Galatasaraylı Bafetimbi Gomis'e ait olan rekoru kırdı.

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
Mohamed Salah, Bafetimbi Gomis'in rekorunu tarihe gömdü
Salah,,şampiyonlar ligi

Şampiyonlar Ligi grup maçlarında dün akşam İngiliz devi Liverpool, deplasmanda İskoçya temsilcisi Glasgow Rangers ile karşı karşıya geldi. İngiliz ekibi geriye düştüğü maçta tarihi bir skorla galip gelip rakibini 7-1 mağlup etti. 

Roberto Firmino attığı 2 golle maçın adamı olmaya doğru giderken, karşılaşmaya yedek kulübesinde başlayıp ikinci yarıda oyuna dahil olan Mohamed Salah kısa süre içinde şov yaparak adeta maça damga vurdu.

GOMİS'İN REKORUNU KIRDI

Mücadelenin 68. dakikasında oyuna giren Salah; 75, 80 ve 81. dakikalarda topu ağlarla buluşturarak 6 dakika içinde hat-trick yaptı. Mısırlı futbolcu bu başarısıyla Şampiyonlar Ligi tarihinin en hızlı hat-trick yapan futbolcusu unvanını Galatasaraylı Bafetimbi Gomis'in elinden almış oldu.

Gomis, 2010-2011 sezonunda Lyon forması giydiği dönemde takımının Dinamo Zagreb'i 7-1 yendiği mücadelede 7 dakika içinde hat-trick yapmıştı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...