Tgrt Haber
08 Ağustos 2022 10:08 - Güncelleme : 08 Ağustos 2022 17:27

Eski Fenerbahçeli Mesut Özil'den Lucas Torreira hakkında çarpıcı sözler

Fenerbahçe'den ayrılıp Medipol Başakşehir'e imza atan Türk asıllı Alman yıldız Mesut Özil, Galatasaray'ın yeni transferi Lucas Torreira hakkında açıklamalarda bulundu. Özil'in Arsenal döneminden takım arkadaşı olan Torreira hakkındaki sözlerini, ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen aktardı.

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
Eski Fenerbahçeli Mesut Özil'den Lucas Torreira hakkında çarpıcı sözler
Mesut Özil,Torreira,Galatasaray,transfer

Süper Lig'in bu sezon en büyük şampiyon adaylarından olan ve yaptığı flaş transferlerle dikkat çeken Galatasaray, ilk hafta maçında deplasmanda Antalyaspor'u 1-0 mağlup ederek sezona üç puanla başladı. Maçın ardından katıldığı bir televizyon programında konuşan Fenerbahçe'nin efsane futbolcularından Rıdvan Dilmen, Mesut Özil ile konuştuğunu söyleyerek yıldız futbolcunun yaptığı yorumu açıkladı.

MESUT ÖZİL'DEN TORREIRA YORUMU

Mesut Özil'in Arsenal'de forma giydiği dönemde takım arkadaşı olan Lucas Torreira hakkındaki sözlerini canlı yayında aktaran Rıdvan Dilmen, "Galatasaray çok iyi bir oyuncu aldı' dedi. Lucas Toreira'nın müthiş bir oyuncu olduğunu belirtti" diye konuştu.

Eski Fenerbahçeli Mesut Özil'den Lucas Torreira hakkında çarpıcı sözler

6 MİLYON EURO BONSERVİS

Galatasaray, Torreira için İngiliz ekibine 6 milyon avro bonservis bedeli ödeyecek. Uruguaylı futbolcu ise yıllık 2 milyon 600 bin avro maaş alacak.

Geçtiğimiz sezonu Fiorentina’da kiralık olarak geçiren Torreira, İtalyan ekibiyle 35 maçta sahaya çıktı. Uruguaylı futbolcu, bu karşılaşmalarda 5 gol 1 asistlik katkı sağladı.

Lucas Torreira, bu sezon Sergio Oliveira ve Fredrik Midtsjö'nün ardından Galatasaray'ın orta alana yaptığı üçüncü transfer oldu.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...