Tgrt Haber
20 Kasım 2022 10:24 - Güncelleme : 20 Kasım 2022 10:25

Messi ve Ronaldo'dan ortak paylaşım: 24 saat içinde milyonlarca beğeni aldı

Arjantinli Lionel Messi ve Portekizli Cristiano Ronaldo'nun ortak paylaşımı sosyal medyanın gündeminde. Yıldız futbolcuların beraber yaptığı paylaşımına milyonlarca beğeni yağıyor.

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
Messi ve Ronaldo'dan ortak paylaşım: 24 saat içinde milyonlarca beğeni aldı
ronaldo,messi,futbol

Dünyanın en iyi futbolcularından Ronaldo ve Messi'nin ortak paylaşımı sosyal medyanın gündemine oturdu.

Portekizli Ronaldo ve Arjantinli Messi'nin sosyal medya hesaplarından paylaştığı fotoğraf, henüz 24 saat dolmadan milyonlarca beğeniye ulaştı. 

SOSYAL MEDYADA YOĞUN İLGİ

Son olarak Premier Lig'de formya giyen Cristiano Ronaldo, geçtiğimiz günlerde verdiği röportajda Messi ile ilgili "Messi muhteşem bir oyuncu. 16 yıldır aynı sahneyi paylaşıyoruz. Dolayısıyla onunla harika bir ilişkim var. Onunla takım arkadaşı gibiyim. Benim hakkımda konuşma şeklinde her zaman saygı duyduğum bir insan'' sözlerini kullanmıştı.

Yaptığı olumlu yorumlarla rakibine övgüler sunan Ronaldo, kısa bir süre sonra Messi ile ortak paylaşımda bulundu.

Messi ve Ronaldo'dan ortak paylaşım: 24 saat içinde milyonlarca beğeni aldı

Bir marka için poz veren iki dünya yıldızı, ilk kez sosyal medyada birlikte yer aldıkları bir fotoğraf paylaştı. Bu paylaşım hem sosyal medya hem de futbol dünyasında ses getirdi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...