Tgrt Haber
15 Ağustos 2023 11:15 - Güncelleme : 15 Ağustos 2023 15:55

Merih Demiral imzayı attı, Sergio Ramos Aslan'a kaldı! İşte yapılan teklif

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalınması halinde kadrosuna dünyaca ünlü bir stoper transfer etmeyi düşünüyordu. Uzun süredir gündemde olan İspanyol efsane Sergio Ramos, Merih Demiral'ın Suudi Arabistan ekibine transfer olmasının ardından sarı-kırmızılı takıma daha da yaklaştı. Cimbom'un İspanyol yıldız için yaptığı teklif de ortaya çıktı. İşte detaylar...

Merih Demiral imzayı attı, Sergio Ramos Aslan'a kaldı! İşte yapılan teklif
Sergio Ramos,Galatasaray,transfer,Merih Demiral,PSG

Dün akşam saatlerinde Galatasaray taraftarını heyecanlandıran bir gelişme yaşandı. İtalyan ekibi Atalanta'da forma giyen milli futbolcumuz Merih Demiral, Suudi Arabistan ekibi Al-Ahli'ye transfer oldu. Resmi açıklamanın gün içinde yapılması bekleniyor.

Bu gelişmenin ardından Sergio Ramos'un Galatasaray'a transfer olma ihtimali daha da arttı.

GALATASARAY, SERGİO RAMOS'LA GÖRÜŞTÜ

Yakup Çınar'ın haberine göre; Galatasaray, Victor Nelsson'un satışından bağımsız olarak tecrübeli ve Şampiyonlar Ligi'ni kaldırabilecek bir stoper transferi yapmak istiyor.

Sergio Ramos ismi 1 ay önce Galatasaray'ın gündemine geldi. İspanyol efsane ile görüşme yapan sarı-kırmızılı yöneticilere Sergio Ramos, "Arabistan'dan önemli bir teklif bekliyorum. Eğer o teklif gelmezse Galatasaray'a gelebilirim" cevabı vermişti.

MERİH İMZAYI ATTI, RAMOS CİMBOM'A YAKLAŞTI

Sergio Ramos'u isteyen kulüplerin başında gelen Suudi Arabistan ekibi Al-Ahli dün gece geç saatlerde milli futbolcumuz Merih Demiral'ı kadrosuna kattı.

Bu transfer sonrası Sergio Ramos'un Al-Ahli planı suya düştü. Yaşanan bu gelişmeler sonrası Galatasaray taraftarı büyük heyecan yaşadı.

37 yaşındaki tercübeli oyuncu eğer başka bir Arabistan kulübünden teklif almazsa Galatasaray'ın teklifini kabul etme ihtimali yüksek... 

TEKLİF BELLİ OLDU

Galatasaray cephesi, İspanyol yıldız'a yıllık 5.5 milyon Euro'dan iki yıllık sözleşme teklif etti. Sergio Ramos'un vereceği karar merakla bekleniyor.

Ramos'un Galatasaray'dan 2+1 yıllık sözleşme ve 2.5 milyon Euro imza parası talep ettiği iddia edilirken sarı-kırmızılıların 1+1 yıllık sözleşmede ısrarı olduğu ifade edildi.

KUPALAR KAZANMAK İSTİYOR

Geçtiğimiz sezon PSG ilk 11’inin değişmez isimlerinden olan tecrübeli stoper, ilerlemiş yaşına rağmen hala son derece fit durumda. İspanyol yıldız rekabetçi bir ortamda kupalar için mücadele etmeye devam etmek istiyor.

Bu da transferde Galatasaray’ı avantajlı kılan bir başka unsur da sarı-kırmızılı takımın ligde geçtiğimiz sezon şampiyonluk yaşaması ve Şampiyonlar Ligi faktörü...

45 MAÇTA FORMA GİYDİ

Kariyerinde sayısız başarı bulunan 37 yaşındaki Sergio Ramos, geçtiğimiz sezon PSG formasıyla tam 45 resmi maça çıktı. Dünyaca ünlü stoper, Fransız ekibiyle 58 maça çıktı ve 6 gol, 1 asistlik performans gösterdi.

Real Madrid efsanesi olan Ramos, Eflatun-Beyazlılarla ise 671 maçta 101 gol atma ve 40 asist yapma başarısı gösterdi.

Kaynak: Fanatik

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...