Tgrt Haber
15 Ağustos 2023 00:23 - Güncelleme : 15 Ağustos 2023 00:29

Merih Demiral da 'Suudi Arabistan' dedi: Al-Ahli'ye gidiyor!

İtalya Serie A’da formasını giydiği Atalanta’nın teknik direktörü Gian Piero Gasperini ile anlaşamadığı için kendisine kulüp bulması istenen milli futbolcu Merih Demiral, Suudi Arabistan’ın Al-Ahli ekibine transfer oluyor.

Merih Demiral da 'Suudi Arabistan' dedi: Al-Ahli'ye gidiyor!
Merih Demiral,Transfer,Al Ahli,Neymar

Atalanta ile bir süredir kriz halinde olan ve Avrupa’dan lacivert-siyahlı kulübün istediği teklifleri teklifleri getiremeyen Merih Demiral, Jorge Jesus’un teknik direktörülüğünü yaptığı Suudi Arabistan ekibi Al-Ahli ile anlaşmaya vardı.

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano’nun haberine göre Premier Lig’den de iki kulübün talip olduğu milli futbolcu, 24 saat içerisinde kendisini Al-Ahli’ye bağlayan sözleşmeye imza atacak.

BONSERVİSİ 20 MİLYON EURO

Suudi ekibi Al-Ahli, 25 yaşındaki milli futbolcunun bonservisi için Atalanta'ya 20 milyon Euro ödeyecek. Al-Ahli ile imzalayacağı 3 yıllık sözleşme öncesi yarın sağlık kontrollerinden geçecek olan Merih, bonuslarla birlikte 3 yılda 36 milyon Euro kazanacak.

NEYMAR’IN TAKIM ARKADAŞI OLUYOR

Teknik direktör Jorge Jesus’un yıldız ısrarı üzerine Al-Ahli, son olarak Brezilyalı yıldız Neymar’ı kattı. 31 yaşındaki hücumcu için ödenecek bonservis bedeli henüz bilinmezken, yıllık ücretinin yaklaşık 80 milyon Euro olacağı öğrenildi.

Al-Ahli, bu sezon Neymar ve Merih Demiral’ın yanı sıra; Riyad Mahrez, Roger Ibanez, Allan Saint-Maximin, Edouard Mendy, Franck Kessie ve Roberto Firmino gibi önemli isimleri de kadrosuna dahil etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...