Tgrt Haber
07 Temmuz 2022 22:11 - Güncelleme : 07 Temmuz 2022 23:45

Marcao Sevilla'ya transfer oldu! İşte Galatasaray'ın kasasına giren bonservis bedeli

Galatasaray'ın Brezilyalı savunmacısı Marcao, İspanyol ekibi Sevilla'ya transfer oldu. Sarı kırmızılıların transfer görüşmelerinden dolayı Avusturya kampına dahil etmediği 26 yaşındaki stoper, yüklü bir bonservis bedeliyle İspanya'nın yolunu tuttu. İşte transferin ayrıntıları...

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
Marcao Sevilla'ya transfer oldu! İşte Galatasaray'ın kasasına giren bonservis bedeli
Marcao,Galatasaray,transfer

Sevilla, Galatasaray'ın Brezilyalı savunmacısı Marcao'yu renklerine bağladı. İspanyol ekibi, Galatasaray’a 12 milyon Euro bonservis ödeyecek. Anlaşmada performans ve sportif başarı tabanlı 3 milyon Euro’luk bonus da bulunuyor.

ZENİT'İ REDDETTİ

Brezilyalı stoper için Rusya ekibi Zenit daha kısa vadeli ödeme planına sahip 15 milyon Euro’luk teklif sunmuştu. Ancak Rusya’da oynamak istemeyen Marcao, tercihini La Liga’dan yana kullandı.

Brezilyalı oyuncu, sarı-kırmızılıların Avusturya kampı kadrosuna dahil edilmemişti. 

3 KATI KÂR..

Galatasaray'ın 2019'un Ocak ayında Portekiz'de küme düşme hattında bulunan Chaves kulübünden 4 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer ettiği Marcao, kulübüne büyük bir para kazandırarak ayrılıyor. Sarı kırmızılılar bu transferden bonusların haricinde 3 kat kâr elde etmeyi başardı.

YENİ HEDEF DENAYER

Savunmaya Abdülkerim Bardakcı’yı transfer eden Galatasaray'ın Marcao'nun yerine bir stoper takviyesi daha yapması bekleniyor. 

Marcao'nun ayrılık ihtimaline karşı bir süredir eski futbolcusu Jason Denayer ile temasta olan Galatasaray'ın bu transferi kısa sürede sonlandırması tahmin ediliyor. Olympique Lyon ile sözleşmesi sona eren Belçikalı stoper, daha önce sarı kırmızılı kulüpte 2 kez kiralık olarak forma giymiş ve performansıyla beğeni toplamıştı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...