Tgrt Haber
27 Haziran 2022 08:07 - Güncelleme : 27 Haziran 2022 08:40

Marcao İspanya yolcusu: Bonservisi belli oldu

Galatasaray transfer haberleri: Süper Lig'de şampiyonluk hasreti 3 yıla çıkan Galatasaray, yeni sezonda mutlaka şampiyonluk ipini göğüslemek istiyor. Sarı-kırmızılı takımda transfer çalışmaları son sürat devam ediyor. Cimbom'da takımdan ayrılacak isimler merak edilirken ilk ayrılık Marcao oldu... Galatasaray, İspanyol ekibi Sevilla'nın bonuslarla birlikte 18 milyon Euro'yu bulan teklifini kabul etti. Bu hafta içinde resmi açıklamanın yapılması bekleniyor.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Marcao İspanya yolcusu: Bonservisi belli oldu
,Galatasaray,Sevilla,transfer,Marcao

Galatasaray ile Sevilla arasındaki transfer görüşmeleri mutlu sonla bitti...

Konyaspor'dan Abdülkerim Bardakcı'yı kadrosuna katan sarı-kırmızılı ekip, İspanyolların Marcao ısrarına, teklif edilen ücretin de istenilen miktara gelmesiyle transfere onay verdi.

ANLAŞMA TAMAM: 18 MİLYON EURO!

Sevilla, Galatasaraylı yöneticilerle yaptığı ilk görüşmede 10 milyon Euro teklif etti. Ancak İspanyol ekibi, Rus devi Zenit'in araya girmesinin ardından bu rakamı 15 milyon Euro'ya kadar çıkardı.

Fotomaç'ın haberine göre; Marcao'nun bonservisi için 20 milyon Euro isteyen Galatasaray cephesi, Brezilyalı stoperin ısrarlı ayrılık isteğini de düşünerek 2 milyon Euro'luk bir indirim yaptı.

Sevilla'nın 15 milyon Euro'ya ek olarak 3 milyon Euro'luk da bonus teklif etmesiyle iki kulüp arasında uzun süredir süren pazarlıklar sonuçlanma aşamasına geldi. Brezilyalı futbolcunun ayrılığı an meselesi...

İSTANBUL'A GELECEKLER

İspanyol ekibinin yetkililerinin bu hafta içinde İstanbul'a gelmesi ve son detayların görüşülmesinin ardından resmi açıklama ve KAP bildiriminin yapılması bekleniyor.

Galatasaray'ın bu sezon Avrupa kupalarında olmaması nedeniyle futbol hayatına güçlü bir Avrupa ekibinde devam etmek isteyen Marcao'nun İspanya'ya gitmek için gün saydığı belirtildi.

Marcao İspanya yolcusu: Bonservisi belli oldu

ŞAMPİYONLUK KADROSU İÇİN KAYNAK MARCAO!

Cumhuriyet'in 100. yılında mutlak şampiyonluğu hedefleyen Başkan Dursun Özbek, güçlü bir kadro kurmak için kolları sıvadı. Galatasaray, Marcao'nun satışıyla ciddi bir gelir elde edecek. Bankalar Birliği anlaşması ödemeleri ve geçmiş dönemden gelen oyuncu taksitleri nedeniyle dar boğazda olan Cimbom, Marcao'nun satışıyla kasayı oldukça rahatlatacak.

İlk etapta kasaya girecek 15 milyon Euro'yla taraftarları coşturacak oyuncuların transferleri bir bir açıklanacak.

STOPERE YENİ İKİLİ

Galatasaraylı taraftarlar başlangıçta Marcao'nun transferine karşı çıksa da Abdülkerim Bardakcı'nın transferinin ardından görüşler bir nebze de olsa değişti. Yeni sezonda Galatasaray'ın savunmasında Nelsson-Abdülkerim ikilisinin görev yapması bekleniyor.

DENAYER HALA MASADA

Ayrıca Jason Denayer de hala bir alternatif konumunda... Galatasaraylı kurmayla Denayer'in transferini de bekletiyor. Belçikalı oyuncunun yüksek maaş isteğini indirmesi durumunda sarı-kırmızılı formayı giyebileceği ifade ediliyor.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...