Tgrt Haber
02 Nisan 2022 23:24 - Güncelleme : 02 Nisan 2022 23:27

İsmail Kartal tartışmalara noktayı koydu: İkinci adam olmayacağım

Fenerbahçe’de yeni sezonda başka bir teknik direktörün takımın başına geleceği ve İsmail Kartal’ın yardımcı olacağı tartışmalarına Kartal son noktayı koydu. Kayserispor maçı sonrasında açıklamalarda bulunan İsmail Kartal, “İkinci adam olmayacağım, ben teknik direktörüm” ifadelerini kullandı.

İsmail Kartal tartışmalara noktayı koydu: İkinci adam olmayacağım

Süper Lig’in 31.haftasında Fenerbahçe deplasmanda Kayserispor’u 4-0 mağlup etti. Oynadığı güzel futbol ile takdir toplayan Fenerbahçe’de yenilmeme serisi 7 maça çıktı. 

İSMAİL KARTAL’IN BAŞARISI DİKKAT ÇEKTİ

Fenerbahçe’de yeni sezon öncesi teknik direktör arayışı sürerken mevcut teknik direktör İsmail Kartal’ın yardımcı olacağı iddia edildi. Son dönemdeki başarılı performansı ile dikkat çeken Kartal iddialar ile ilgili net konuştu. 

İSMAİL KARTAL: İKİNCİ ADAM OLMAYACAĞIM

Fenerbahçe’nin Kayserispor galibiyeti sonrası açıklamalarda bulunan Kartal, isminin gelecek sezon Joachim Löw'le birlikte anıldığının hatırlatılması üzerine net konuştu. Sezon sonuna kadar en iyisini yapmaya çalıştığını belirten Kartal, “Sezon sonu kalır mıyım, ayrılır mıyım? Bilmiyorum. Nasip, kısmet. Rızkı veren Allah. Beni ilgilendirmiyor. Söyleyeceğimi söyledim. 'Hayatımda hiç kimsenin arkasında ikinci adam olmam.' dedim. Tekrar söylüyorum. Bunu beş seferdir tekrar ediyorum. Ben teknik direktörüm. Bu olmuyor. Her seferinde 'İkinci adam olacak mısın?' diye soruluyor. Artık sormayın" dedi.

OZAN TUFAN VE MESUT ÖZİL SORUSUNA CEVAP VERMEDİ

Kartal, Mesut Özil ve Ozan Tufan ile ilgili sorulan soruya, "Ben hayatım boyunca hiçbir oyuncumla ilgili öyleydi böyleydi diye konuşmadım. Yönetimimiz sonuçta bir karar aldı. Bu konuda fazla konuşmak istemiyoruz. Kulübümüz açıklama yaptı. Biz kendi işimize bakıyoruz" diye konuştu.

https://twitter.com/tgrthaberspor/status/1510351118127226891

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...