Tgrt Haber
10 Ekim 2022 20:03 - Güncelleme : 10 Ekim 2022 20:09

Lionel Messi’ye büyük onur: Heykeli dikilecek

Barcelona, kulüp efsanesi ve dünyaca ünlü Arjantinli yıldız futbolcu Lionel Messi'nin heykelini Camp Nou'nun dışına dikecek.

Lionel Messi’ye büyük onur: Heykeli dikilecek
Barcelona,Lionel Messi,Camp Nou

Barcelona’da 20 yıla yakın bir süre oynadıktan sonra 2021 yılında PSG’ye transfer olan Lionel Messi onurlandırılacak. Katalan ekibi, efsane Arjantinli yıldızının heykelini dikecek.

Barcelona Başkanı Laporta; "Camp Nou'nun dışına, bir Lionel Messi heykeli dikeceğiz." ifadelerini kullandı.

Barcelona'nın altyapısından yetişen Messi, İspanyol ekibinde 17 sezon forma giydi. 10'u La Liga, 4'ü UEFA Şampiyonlar Ligi olmak üzere 34 kupa şampiyonluğu yaşadı. Barcelona’da 778 maça çıkan Arjantinli futbolcu, 672 kez gol attı.

MESSİ BARCELONA'YA GERİ DÖNECEK Mİ?

Messi'nin önümüzdeki yaz Camp Nou'ya dönebileceğine dair iddialar sık sık gündeme geldi.

Messi’nin Paris Saint-Germain'deki mevcut sözleşmesi 2023’te bitecek. Arjantinli futbolcunun sözleşmesini uzatma ihtimali de bulunuyor ancak geleceği hakkında henüz netleşmiş bir durum yok. Çoğu otorite Messi'nin futbolu Barcelona'da bırakacağına işaret ediyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...