Tgrt Haber
16 Ocak 2023 16:16 - Güncelleme : 16 Ocak 2023 17:02

Konyaspor'da İlhan Palut ile yollar ayrıldı

Süper Lig ekibi Konyaspor, teknik direktör İlhan Palut ile yollarını ayırdı. Yaklaşık iki yıl önce geçen tecrübeli teknik adam, yeşil beyazlı kulüple çıktığı 81 maçta 36 galibiyet 25 beraberlik 20 mağlubiyet aldı.

Konyaspor'da İlhan Palut ile yollar ayrıldı
Konyaspor,İlhan Palut,teknik direktör

Spor Toto Süper Lig'in iddialı takımlarından Konyaspor'da sürpriz bir ayrılık yaşandı. Yaklaşık iki yıl önce takımın başına geçen ve 81 maçta 1.64 puan ortalaması yakalayan teknik direktör İlhan Palut ile yollar ayrıldı.

SON GALİBİYET KAYSERİ

Ligde oynadığı son 10 karşılaşmada sadece 1 galibiyet alabilen Konyaspor, deplasmanda Kayserispor'u 2-1 mağlup etmişti. Yeşil beyazlı ekip bu süreçte, 2 mağlubiyet ve 7 beraberlik almıştı. Sahasında Gaziantep'e 1-0 kaybeden Konyaspor, ligde oynanılan son karşılaşmada Beşiktaş'a da 2-1 yenilmişti.

Konyaspor'da İlhan Palut ile yollar ayrıldı

36 GALİBİYET ALDI

Daha önce Göztepe'de görev yapan 46 yaşındaki teknik adam, İzmir ekibinden ayrıldıktan sonra Konyaspor'un başına geçmişti. Konyaspor'un teknik direktörü olarak 81 karşılaşmada görev yapan İlhan Palut, 36 galibiyet, 25 beraberlik ve 20 mağlubiyet aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...