Tgrt Haber
14 Şubat 2017 11:06 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:40

Kısmetse Olur son bölümü 14 Şubat Sevgililer Günü programında gergin anlar İZLE

Kısmetse Olur son bölüm 14 Şubat'ta da yine çok hareketli. Kısmetse Olur evinde gergin dakikalar da yaşandı, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Kısmetse Olur da neler yaşandı.

Kısmetse Olur son bölümü 14 Şubat Sevgililer Günü programında gergin anlar İZLE
kısmetse olur,kısmetse olur 14 şubat,kanal d,kısmetse olur kanal d,kısmetse olur izle

Kısmetse Olur 14 Şubat'ta da yine çok hareketli. Kısmetse Olur evinde gergin dakikalar da yaşandı, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Kısmetse Olur da neler yaşandı.  Kısmetse Olur'un 14 Şubat bölümü merakla beklenirken yayınlanan fragmanlar çarpıcı detayları gözler önüne serdi. Yeni bölüm fragmanında evde Sevgililer Günü sürprizleri arka arkaya geliyor, evi aşk sarıyor! Peki, hangi iki isim arasında sürpriz bir yakınlaşma var? Seda Akgül, hangi ünlü ismi Kısmetse Olur damat adaylığı teklifinde bulunacak? İşte, Kısmetse Olur 14 Şubat fragmanı ve yeni bölümden ilk ipuçları!

Kısmetse Olur sürprizlerle dolu gelişmeleriyle devam ediyor. Sevilen evlilik programının dünkü bölümünde Didem, eve dahil olan yeni gelin adayı Farima'dan rahatsızlık duymaya başlamış, enerjisinden hoşlanmadığını dile getirmişti. Merakla beklenen Kısmetse Olur 14 Şubat Sevgililer Günü bölümünde ise ipler kopuyor. Adnan ve Farima'nın yakınlaşması Didem'i çıldırtıyor. Ayrıca eve sürpriz bir isim konuk olarak geliyor. Tüm detaylar tgrthaber.com.tr'de. Peki, Kısmetse Olur 14 Şubat Sevgililer konuğu kim? Seda Akgül'ün adaylık teklifini kabul edecek mi? Kısmetse Olur 14 Şubat Sevgililer Günü fragmanı ve detayları!

Kısmetse Olur Sevgililer Günü'nde eve sürpriz bir konuk geliyor! Alişan, şarkılarıyla evdekileri bu özel günde coşturuyor. Müziğin müzmin bekarlarından Alişan, Kısmetse Olur evine gelir de Seda Akgül'den, yakışıklı şarkıcıyı baş göz etme girişimi olmaz mı? Konuyu evliliğe getiren Seda Akgül, Alişan'a açık çek sunuyor ve onu Kısmete Olur evine davet ediyor.

Öte yandan yeni gelin adayı Farima atağa geçiyor, Adnan Farima yakınlaşmasıyla Didem çılgına dönüyor! Adnan'ın Farima ile dans etmesi ile Didem, sinir patlaması yaşıyor ve Adnan'a çıkışıyor. Didem'in kontrolünü kaybettiği anlar sonrasında görmeyi hayal ettiğimiz görüntüler ekrana yansıyor. Adnan'ın Didem'i kıskandırmak için Farima'ya "Beni dansa kaldır" demesi, ilginç sonuçlar getiriyor.

Ünald’dan manidar hediye

Ünal'dan Gözde'ye Sevgililer Günü'nde manidar bir hediye geliyor. Evdekilerin tezahüratları sonrasında heyecanını yenen Ünal, Gözde'ye ne hediye ediyor. İkili, bu hediye sonrasında nasıl bir yola çıkacak? Kısmetse Olur'un yeni bölümünde neler olacak? Didem ve Adnan arasında neler yaşanacak? Adnan ve Farima'nın dansa kalkması, Didem'i çıldırtıyor! Sevdiği adamdan hesap soran Didem, bu çıkışından nasıl bir sonuç alacak? Kısmetse Olur, Sevgililer Günü konsepti ile 14 Şubat Salı 12.30'da Kanal D'de!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...