Tgrt Haber
21 Kasım 2022 19:58 - Güncelleme : 21 Kasım 2022 21:48

Kasımpaşa'da Selçuk İnan dönemi: İmzayı atıyor!

Kasımpaşa, teknik direktörlük görevine Selçuk İnan'ı getirdi. Bir süredir görüşme halinde olan taraflar anlaşmaya vardı. Genç teknik adam bugün yeni görevine başladı. Selçuk İnan ile sezon sonuna kadar el sıkışıldı, imza töreni yarın yapılacak.

Kasımpaşa'da Selçuk İnan dönemi: İmzayı atıyor!
Kasımpaşa,Selçuk İnan

Kasımpaşa'da Şenol Can'dan boşalan teknik direktörlük koltuğunan Selçuk İnan getirildi.

Sezona Sami Uğurlu'yla devam ederek girmeyi tercih eden Kasımpaşa, 3. haftada Şenol Can'ı takımın başına getirmiş ancak 14. haftada yollarını ayırmıştı. Kasımpaşa Sportif Direktörü Serkan Reçber teknik direktörlük görevi için Selçuk İnan'a geçen hafta teklif yapmıştı.

SELÇUK İNAN'IN İLK DENEYİMİ OLACAK

Futbolu bıraktıktan sonra Selçuk İnan Fatih Terim'in ekibinde sarı-kırmızılı takımda görev yapmıştı. Kasımpaşa kulübü Selçuk İnan'a daha önce de teknik direktörlük teklifi yapmıştı. O dönem Fatih Terim'in ekibinde bulunan Selçuk İnan teklife sıcak yaklaşmamıştı.

Volkan Demirel'in Karagümrük ve Hatayspor deneyimlerinin ardından bir başka eski A Milli futbolcu da teknik direktörlük kariyerine başlıyor.

https://twitter.com/tgrthaberspor/status/1594764713858109446

EKİBİ HAZIR

Daha önce verdiği bir röportajda teknik direktörlük için ekibini oluşturduğunu aktaran Selçuk İnan, "Eski takım arkadaşlarımdan bir ekip oluşturmadım. Daha tecrübeli, bir araya gelmesi kolay olmayan bir ekip oldu. Güzel bir ekip olduk. Pro lisansı bekliyoruz. Ekipte isim vermeyeyim ancak yabancı bir hoca da var" demişti.

İMZA TÖRENİ YARIN

Kasımpaşa Kulübü, teknik direktörlük görevine getirilen Selçuk İnan için yarın imza töreni düzenleyecek. Kulüpten yapılan açıklamaya göre, İnan için düzenlenecek imza töreni saat 14.30'te Kemerburgaz Tesisleri'nde yapılacak.

Futbolu bıraktıktan sonra teknik direktör Fatih Terim'in yardımcısı olarak Galatasaray'da görev yapan Selçuk İnan, Kasımpaşa'da ilk teknik adamlık tecrübesini yaşayacak.

Selçuk İnan'ın futbolculuk kariyeri: 

535 maç
80 gol
106 asist
x16

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...