Tgrt Haber
11 Ekim 2022 21:22 - Güncelleme : 11 Ekim 2022 21:33

Juan Mata, David De Gea ile ortak oldu

Galatasaray'ın İspanyol yıldızı Juan Mata ve Manchester United'dan Bruno Fernandes, David De Gea'nın sahibi olduğu E-spor takımı Rebels Gaming'den hisse alarak yatırımcı oldu.

Juan Mata, David De Gea ile ortak oldu
David De Gea,Bruno Fernandes,Juan Mata,Galatasaray

Manchester United'ın İspanyol kalecisi David De Gea'nın espor takımının internet sitesi üzerinden takımın yeni yatırımcıları duyuruldu.

Açıklamada, Galatasaraylı Juan Mata ve David De Gea'nın takım arkadaşı Bruno Fernandes'in Rebels Gaming'in yeni hissedarları olduğu belirtildi.

David De Gea konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "İki harika meslektaşım ve her şeyden önce dostlarımın ortak olmasından dolayı çok mutluyum. Her ikisininde espora pozitif değerler kazandıracağını biliyorum." ifade etti.

Juan Mata ise yeni ortaklıkla ilgili, "Bu maceranın bir parçası olmaktan çok mutluyum ve bunu David De Gea ile yaptığım için daha çok heyecanlıyım. Burası benim için yeni bir dünya ve bu sektörü gerçekten öğrenmek istiyorum." dedi.

Bruno Fernandes ise açıklamasında, "Espor, rekabet etmenin yeni bir yolu ve bu beni motive ediyor. David'in, Rebels'in maçlarını takip ettiğini ve keyif aldığını görüyordum. Şimdi bu projenin bir parçası olarak onunla birlikte olacağım için çok mutluyum" ifadelerini kullandı.

Rebels Gaming, geçtiğimiz yılın kasım ayında David De Gea'nın yatırımıyla kuruldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...