Tgrt Haber
10 Ekim 2022 20:35 - Güncelleme : 10 Ekim 2022 20:58

Jorge Jesus çılgına dönmüştü: Neden kızdığı ortaya çıktı!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un son dakika golüyle 5-4 kazanılan Fatih Karagümrük maçında takımının attığı gol sonrası futbolculara verdiği tepki ve nedeni tribünden çekilen görüntüyle ortaya çıktı.

Jorge Jesus çılgına dönmüştü: Neden kızdığı ortaya çıktı!
Spor Toto Süper Lig,Fenerbahçe,Fatih Karagümrük,Altay Bayındır,Jorge Jesus

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Jorge Jesus'lu Fenerbahçe, Fatih Karagümrük'ü konuk etti. Sarı-lacivertliler büyük heyecana sahen olan karşılaşmada Pirlo'nun öğrencilerini son dakika golüyle 5-4 mağlup ederek kritik bir üç puanın sahibi oldu.

ALTAY BAYINDIR'A TEPKİ!

Mücadelede Fatih Karagümrük'ün kaleye çektiği 4 isabetli şut da gol olarak kayıtlara geçti. Altay Bayındır ayrıca maçta hatalı çıkış sonrası penaltıya da sebebiyet verdi. Tribünlerdeki taraftarların bir bölümü, penaltının ardından topla buluştuğu anda Altay Bayındır'a tepki gösterdi.

TAKIM ARKADAŞLARI DESTEK VERMEK İSTEDİ

Fenerbahçe bu golün ardından bir penaltı daha kazandı. Topun başına geçen Valencia, 73. dakikada ağları sarstı. Sarı-lacivertlilerin dördüncü golü atmasının ardından Atilla Szalai, Gustavo Henrique ve İsmail Yüksek, tepki gören Altay Bayındır'a koştu ve birlikte sevinç yaşadılar.

O anlarda canlı yayında kameralar Jorge Jesus'a döndü. Portekizli teknik adam oldukça kızgın bir şekilde söylenirken neye kızdığı anlaşılmamıştı.

Jorge Jesus çılgına dönmüştü: Neden kızdığı ortaya çıktı!

JORGE JESUS ÇILGINA DÖNDÜ!

Milliyet'in derlediği habere göre; taraftar kamerasına yansıyan görüntüde Jesus, penaltı golü sonrası sevinç yaşayıp ayağa kalkarken futbolcuların Altay'a koştuğunu görünce çılgına döndü.

Yedek kulübesinden Fenerbahçe yarı sahasına fırlayan Jesus, futbolculara sesini duyurmaya çalıştı. Futbolcular teknik direktörden habersiz sevinmeye devam ederken Portekizli hoca iki parmağıyla başını göstererek 'Neden düşünmüyorsunuz?' dedi. Ardından sahaya yüzünü dönen Jesus, sevincini bitiren futbolculara bir kez daha kızdı.

Maçın gelgitli olması ve Karagümrük'ün son dakikalarda bir gol daha bulmak adına hızlı bir şekilde oyuna başlamak istiyordu. Jesus bunu görüp engel olmak ve oyuncularını uyarmak istedi. 4. hakemin saha içine giren Jesus'u uyardığı ve notlar aldığı da görüldü.

Yedek kulübesindeki yardımcıları Jesus'u sakinleştirmeye çalıştı.

ALTAY'A SAHİP ÇIKTI

Maçın ardından yaptığı açıklamada kaleci Altay Bayındır'a gösterilen tepkiyi normal karşılamadığını dile getiren Jorge Jesus, "Altay'a verilen tepkiyi normal karşılamıyorum. Buna alışkın değilim çünkü taraftarlar işler iyi gitmeyince daha çok sevgi göstermeli. Sadece işler iyi giderken değil. Bu alışık olduğum bir durum değil. Taraftarların kazanırken de kaybederken de oyuncularına sevgi göstermeleri lazım. Oyunculara kötü giderken daha çok sevgi gösterisinde bulunmaları gerekiyor. Altay çok iyi bir kaleci. Milli takımda oynuyor. Herkesin kötü günü olabilir. Bütün taraftarların böyle düşünmesi gerekiyor." ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...