Tgrt Haber
17 Ekim 2022 19:12 - Güncelleme : 17 Ekim 2022 19:22

İsmail Yüksek'e İspanyollar kanca attı

Fenerbahçe'nin yükselen yıldızı İsmail Yüksek'e La Liga'dan iki takım talip oldu. 23 yaşındaki başarılı orta saha ile Celta Vigo ve Villarreal ciddi şekilde ilgileniyor.

İsmail Yüksek'e İspanyollar kanca attı
Fenerbahçe,İsmail Yüksek,Villarreal,Celta Vigo,La Liga

Fenerbahçe forması giyen İsmail Yüksek, Jorge Jesus'un gözüne girerek formayı kapmıştı. 2 ayda hem büyük yol kateden hem de takımın önemli parçalarından biri haline gelen İsmail'e İspanya'dan 2 talip çıktı.

TEKLİF YAPACAKLAR

İsmail'in oynadığı maçları tribünden takip eden Celta Vigo ve Villarreal yetkilileri, raporlarını topluyor ve devre arası için transfer planı yapıyor. İki takımın da teklif yapacağı ifade ediliyor. İsmail'in mevcut piyasa değeri Transfermarkt'a göre 2.3 milyon Euro civarında...

'HEDEFİM LA LİGA' DEMİŞTİ

Genç oyuncu 2021 yılında Bursaspor'a kiralık olarak giderken bir röportaj vermiş ve, "Avrupa'da oynama hayalim elbette var. Stilime La Liga uygun diye düşünüyorum. Hedefim orada oynamak" demişti.

SÖZLEŞMESİ UZATILACAK

Avrupa ve ligde yoluna kayıpsız devam eden Fenerbahçe'de rota iç transfere çevrilmiş durumda... Fenerbahçe yönetimi, sözleşme yenilemek için 4 oyuncusuyla masaya oturacak. Bu isimlerden biri de İsmail Yüksek...

Genç yıldızın 2025'te bitecek sözleşmesi 2027'ye kadar uzatılacak ve 200 bin TL'lik yıllık ücreti 5 milyon TL seviyelerine çıkarılacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...