Tgrt Haber
16 Ekim 2022 09:39 - Güncelleme : 16 Ekim 2022 09:44

İsmail Yüksek’in Jorge Jesus’a ‘Baba’ diye hitap etmesi sosyal medyada gündem oldu

Fenerbahçe’de göreve geldiği günden bu yana gerek taraftar gerek ise oyuncular tarafından büyük saygı gören Jorge Jesus’a sarı lacivertli takımın genç yıldızı İsmail Yüksek’in hitap şekli sosyal medyada gündem oldu. AEK Larnaca maçının hikayesi Fenerbahçe YouTube kanalında yayınlanırken İsmail Yüksek’in Jorge Jesus’a ‘baba’ dediği duyuldu.

İsmail Yüksek’in Jorge Jesus’a ‘Baba’ diye hitap etmesi sosyal medyada gündem oldu
fenerbahçe,jorge jesus,ismail yüksek

Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi’nde B Grubu 4.maçında AEK Larnaca’yı 2-1 mağlup etti. Sarı lacivertli takım maç öncesi ve sonrasında yaşananlara ait görüntüleri YouTube kanalından paylaştı. Güney Kıbrıs deplasmanının hikayesindeki bir bölüm ise sosyal medyada gündem oldu.

İSMAİL YÜKSEK’TEN SEVGİ GÖSTERİSİ

Fenerbahçe’de teknik direktör koltuğuna Jorge Jesus’un takımın başına geçmesiyle formayı kapan İsmail Yüksek, Portekizli teknik adama sevgisini bir kez daha gösterdi. AEK Larnaca maçı için Güney Kıbrıs'a giden sarı-lacivertli kafilede eline fotoğraf makinesini alan İsmail Yüksek, havaalanında Jorge Jesus'un fotoğrafını çekti.

JESUS’A ‘BABA’ DİYE HİTAP ETTİ

İsmail Yüksek'in fotoğrafı çekmeden önce, "Bak şimdi babamı çekiyorum." ifadelerini kullanması taraftarı mest etti. Fenerbahçeliler sosyal medyada hem İsmail Yüksek hem de Jesus için övgü dolu yorumlarda bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...