Tgrt Haber
19 Aralık 2023 13:47 - Güncelleme : 19 Aralık 2023 14:04

İngilizler, Sacha Boey için geliyor! Bonservisini duyurdular

Galatasaray'ın Fransız sağ beki Sacha Boey'e Manchester United'ın ardından İngiliz devi Chelsea'nin talip olduğu iddia edildi. 23 yaşındaki futbolcu için sarı-kırmızılı kulübün kasasına 22 milyon sterlin girebileceği öne sürüldü. İşte detaylar...

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
İngilizler, Sacha Boey için geliyor! Bonservisini duyurdular
Sacha Boey,Galatasaray,transfer,Chelsea,Manchester United

Galatasaray'ın genç sağ beki Sacha Boey ile İngiltere'nin dev ekiplerinden Chelsea'nin ilgilendiği ileri sürüldü. Premier Lig'de bu sezon beklentilerin gerisinde kalan ve 10. sırada yer alan Chelsea, ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek istiyor.

CHELSEA SAĞ BEK ARIYOR

İngiliz takımının takviye yapmak istediği ilk mevki olarak sağ bek gösterildi.

Bu bölgede oynayan kaptan Reece James'in sakatlığı nedeniye sahalara geri dönmesi mart ayının ortalarını bulacak. Mavilerde, defansın sağı için kadroda sadece Malo Gusto kaldı.

HEDEFTE SACHA BOEY VAR

İngiliz The Sun'ın haberine göre; Chelsea sağ bek mevkisi için Sacha Boey'yi gündemine aldı.

Haberde, 23 yaşındaki oyuncunun Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray formasıyla etkileyici bir performans sergilediği vurgulandı.

"MALO GUSTO'DAN DAHA İYİ"

Sarı-kırmızılı futbolcunun, hem hücumda hem de savunmada etkili bir futbolcu olduğu belirtilirken, kademeye girme ve merkezdeki defans oyuncularına destek verme yeteneğiyle vatandaşı Gusto'dan daha iyi olduğu ifade edildi.

MALİYETİ 22 MİLYON STERLİN!

Sacha Boey'in, Chelsea'ye tahmini maliyetinin 22 milyon sterlin olacağı iddia edilirken Fransız futbolcunun transfer edilmesinin Chelsea kadrosuna derinlik ve kalite katacağı belirtildi.

Chelsea'nin transfer listesindeki diğer isimlerinde Joao Neves ve Evan Ferguson olduğu ifade edildi.

Sacha Boey'un adı bir başka Premier Lig devi Manchester United ile de anılmıştı.

27 MAÇTA 2 GOL

Sarı-kırmızılı takım ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam eden 23 yaşındaki Sacha Boey, bu sezon forma giydiği 27 maçta 2 gol attı.

Galatasaray, Temmuz 2021'de Rennes'ten transfer ettiği Sacha Boey için Fransız kulübüne 1.1 milyon Euro bonservis bedeli ödemişti.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...