Tgrt Haber
09 Ekim 2022 16:15 - Güncelleme : 09 Ekim 2022 16:42

Iker Casillas kimdir, kaç yaşında, eşi kim?

Los Galacticos'un unutulmaz kalecisi Iker Casillas hakkında çıkan iddialar twitter gündemini sarstı. Türkiye ve dünya spor basını bu iddiaları konuşurken İspanyol kalecinin özel hayatı merak konusu oldu. Geçtiğimiz senelerde kalp krizi geçiren ve hayattan zevk almadığını açıklayan Iker Casillas kimdir?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
Iker Casillas kimdir, kaç yaşında, eşi kim?
real madrid,Iker Casillas

Real Madrid'te uzun yıllar top koşturan ve geçtiğimiz yıllarda emekliye ayrılan Iker Casillas, iki kez Avrupa'da Yılın Futbolcusu ödülüne aday gösterilmiştir.  2021 yılında eşinden ayrılan Ilker Casillas kaç yaşında? 

IKER CASILLAS KİMDİR? 

Bir Madrid efsanesi olan Iker Casillas, Real Madrid tarihinin ve İspanyol futbol tarihinin en iyi kalecisidir. 9 yaşında kulübe geldi ve 25 yıl Beyazlar formasını giydi. Bu süre boyunca, Madrid taraftarlarının saygısını, sevgisini ve hayranlığını kazanarak kulüp tarihindeki referanslardan biri oldu. A takımla ilk maçına 12 Eylül 1999'da San Mamés'de çıktı ve 725 resmi maçta forma giydi ve 19 şampiyonluk kazandı. Bu zaferlere ek olarak İspanya A takımı ile 1 Dünya Kupası ve 2 Avrupa Şampiyonası kazandı. Madrid taraftarları, kaptanın kupaları kaldıran görüntülerini ve inanılmaz duruşlarını asla unutmayacak. Yaptığı kurtarışlar, Real Madrid'i La Novena'nın Bayer Leverkusen'e karşı finalinde olduğu gibi birçok zafere götürdü. 5 kez FIFA FIFPro World XI'ye dahil edildi ve ayrıca IFFHS tarafından 5 kez dünyanın en iyi kalecisi seçildi. Bireysel kupa dolabında ayrıca 1 Bravo Ödülü ve 1 Zamora Kupası var. Etkileyici spor kariyeri, Asturias Prensi Spor Ödülü, Kraliyet Spor Liyakat Nişanı ve Madrid Topluluğu Altın Madalyası ile tanınmıştır.

ILKER CASILLAS OYNADIĞI TAKIMLAR

Real Madrid,

Porto

ESKİ EŞİ KİMDİR?

Sara Carbonero Arévalo, 3 Şubat 1984 doğumludur. Spor haberleri sunan İspanyol televizyon sunucusu Sara Carbonero Arévalo, 2016 yılında dünyaca ünlü futbolcu, Iker Casillas evlendi. Çift 2021 yılında anlaşmalı olarak boşandı. Arévalo bir dergi tarafından dünyanın en seksi sunucu seçildi. 

 

 

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...