Tgrt Haber
05 Ekim 2022 17:44 - Güncelleme : 05 Ekim 2022 17:50

Son dakika! Hull City'de yeni teknik direktörü belli oldu!

Son dakika haberi: İngiltere Championship'te aldığı başarısız sonuçların ardından Şota Arveladze ile yollarını ayıran Hull City, yeni teknik direktörünü buldu. Medyada Fatih Terim, Şenol Güneş ve Sergen Yalçın'ın ardından bir dönem Beşiktaş'ı çalıştıran Carlos Carvalhal'in ismi de ortaya atıldı. Hull City'de sıcak saatler yaşanırken Pedro Martins ile görüşme halinde olduğu iddia edildi.

Son dakika! Hull City'de yeni teknik direktörü belli oldu!
Hull City,Acun Ilıcalı,Pedro Martins

Sergen Yalçın, Fatih Terim, Şenol Güneş ve Carlos Carvalhal derken Hull City'den sürpriz bir hamle geldi. 

İngiltere Championship liginde alınan peş peşe sonuçların kötü sonuçların ardından ligde 20. sıraya kadar gerileyen Hull City’de başkan Acun Ilıcalı duruma el koydu. Bu sezon 10 Championchip 1’i lig kupası olmak üzere toplam 11 maçta çıkan 3 galibiyet 2 beraberlik 6 mağlubiyet alan Hull City’de teknik direktör Şota Arvaledze ile yollar ayrıldı.

GEÇİCİ OLARAK ANDY DAWSON GETİRİLDİ

Şota Arvaledze’nin yanı sıra yardımcı antrenör Peter van der Veen ile de yollar ayrılırken geçici olarak takımın başına Andy Dawson getirildi.

ACUN ILICALI: GÖRÜŞLERİMİZ AYNI DEĞİLDİ

Acun Ilıcalı yaptığı ayrılık açıklamasında “Şota ile takımın gidişatı ve kulübün geleceğini tartışmak için birkaç görüşmemiz oldu. Bu görüşmeler devam ettikçe görüşlerimizin aynı olmadığı ortaya çıktı" ifadelerini kullandı.

Şota'nın ayrılığıyla birlikte Hull City'nin yeni teknik direktörünün hangi isim olacağı futbolseverler tarafından merak ediliyordu. İngiliz basınının haberine göre; listesinde Sergen Yalçın, Fatih Terim, Şenol Güneş gibi Türk teknik direktörleri bulunduran Hull City'nin bir dönem Beşiktaş'ı da çalıştıran Carlos Carvalhal ile görüştüğü de iddia edilmişti.

PEDRO MARTINS SÜRPRİZİ

Ancak Hull City'nin teknik direktörlük için Pedro Martins’le anlaşma sağladığı belirtildi.

Hull yerel basınında Ilıcalı'nın sürpriz bir karar vererek takımı Pedro Martins'e emanet etme kararı aldığı ve teknik direktörün şehre gelere stadı gezdiği belirtildi. Fotoğrafı sosyal medyaya düşen Martins'in bu akşam Wigan Athletic ile oynanacak maçı tribünden takip etmesi ve ilerleyen günlerde de resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...