Tgrt Haber
29 Kasım 2022 19:50 - Güncelleme : 29 Kasım 2022 19:54

Hataysporlu Ruben Ribeiro'nun başı belada: Hapisten kaçtı!

Hatayspor'un Portekizli orta saha oyuncusu Ruben Ribeiro'ya ülkesinde eşine uyguladığı şiddet nedeniyle hakkında elektronik gözetimle ev hapsi kararı verildi. Görevliler kontrol cihazını kurmak için Ribeiro'nun evine gittiğinde bir şok yaşadı. İddiaya göre Riberio, Türkiye'ye kaçtı.

Hataysporlu Ruben Ribeiro'nun başı belada: Hapisten kaçtı!
Ruben Ribeiro,Hatayspor

Hatayspor'un tecrübeli futbolcusu Ruben Ribeiro için Portekiz basınından flaş bir iddia ortaya atıldı. Hatayspor'da 3. sezonunu geçiren 35 yaşındaki orta saha eşine şiddet uyguladığı için gözaltına alındı.

Ülkesinde mahkemeye çıkarılan Ruben Ribeiro'ya ev hapsi cezası verildi. Elektronik kelepçeli ev hapsi kararı sonrası Portekiz adli makamlarına bağlı ekipler cihazı kurmak için eve geldiğinde Ruben'i bulamadı.

A Bola gazetesinin haberine göre; Ruben Ribeiro Türkiye'ye kaçtı.

İNTERPOL'E YAKALAMA EMRİ!

Tecrübeli futbolcu 16 Kasım'da Porto'daki evinde aile içi şiddetten önce tutuklandı. Ardından denetimli serbestlikle salıverildi. Ruben Ribeiro'nun eşiyle temas kurması veya ona yaklaşması yasaklandı.

Yeniden Yerleştirme ve Hapishane Hizmetleri Genel Müdürlüğünden ekip cihazı kurmak için Rúben Ribeiro'nun evine gittiğinde, son 48 saatte futbolcunun eve gelmediği öğrendi. Telefonlara bile çıkmayan Rúben Ribeiro'nun Türkiye'ye döndüğü iddia ediliyor. Portekiz makamları uluslararası bir tutuklama emri çıkaracak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...