Tgrt Haber
28 Eylül 2022 18:59 - Güncelleme : 28 Eylül 2022 19:15

Hamit Altıntop'a sert sözler: Arkadan kuyu kazmakla meşguldü!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) eski yöneticisi Selim Soydan, TFF Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop'a yönelik çok sert açıklamalarda bulundu. Altıntop'un masaya elini vurarak konuşmasını eleştiren Soydan, "Gördüğüm kadarıyla kazma kürek işleri umduğu kadar iyi gitmemiş" ifadelerini kullandı.

Hamit Altıntop'a sert sözler: Arkadan kuyu kazmakla meşguldü!
Hamit Altıntop,A Milli Futbol Takımı,TFF,Selim Soydan,Stefan Kuntz

A Milli Futbol Takımı'nın Faroe Adaları mağlubiyeti sonrasında, elini masaya vurarak teknik direktör Stefan Kuntz ile yola devam edeceklerini söyleyen TFF Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop büyük tepki çekti.

Konuyla ilgili Sabah'a açıklamalarda bulunan eski yönetici Selim Soydan, Altıntop'a sert sözlerle yüklendi. Hamit Altıntop'un, EURO 2020'de Şenol Güneş ve yönetimin arkasından işler çevirdiğini söyleyen Soydan, Stefan Kuntz hakkında da konuştu.

"ARKADAN KUYU KAZDI"

Hamit Altıntop'u iyi tanıdığını belirten Selim Soydan, "Aynı yönetim kurulunda yer aldık. Biz 2020 Avrupa Şampiyonası'na giderken, o Şenol Güneş'in ve yönetimin arkasından kuyu kazmakla meşguldü. Gördüğüm kadarıyla kazma kürek işleri umduğu kadar iyi gitmemiş" ifadelerini kullandı.

"BULA BULA KUNTZ'U BULDULAR"

Teknik direktör Stefan Kuntz hakkında konuşan Soydan, "En çok neye yanarım biliyor musunuz? Şenol Güneş'in takımı toparlamasına, Milli Takım'ı play-off'a taşımasına 2 maç tahammül gösteremeyenler, sanki Jorge Jesus veya Guardiola'yı göreve getirecekmiş gibi bir edayla bula bula Kuntz'u buldular. Başımıza da en büyük çorabı ördüler. Kuntz için 'sistem mistem' diyenler, Şenol Güneş'e şunun 10'da 1'i kadar destek vermediler" dedi.

Hamit Altıntop'a sert sözler: Arkadan kuyu kazmakla meşguldü!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...