Tgrt Haber

Günay Güvenç resmen Galatasaray'da!

01 Ağustos 2023 19:11 - Güncelleme : 01 Ağustos 2023 19:12
Günay Güvenç resmen Galatasaray'da!
Galatasaray,Günay Güvenç,Transfer

Galatasaray, Gaziantepspor forması giyen Günay Güvenç’in transferini Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirerek 32 yaşındaki kaleciyi sağlık kontrolünden geçirdi.

Galatasaray, kalesinde efsaneleşen Fernando Muslera’nın yerli rotasyon alternatifi için çalışmalarını, Gaziantep’te sonlandırdı. Cimbom, Günay Güvenç transferini bitirdi. Sarı-kırmızılılar, 32 yaşındaki kaleciyle 3 sezonluk anlaşmaya varıldığını duyurdu.

Sarı-kırmızılılardan KAP’a yapılan açıklamada Günay Güvenç transferi için Gaziantep Futbol Kulübü’ne 250 bin Euro bonservis bedeli ödeneceği; 32 yaşındaki deneyimli eldivenle senelik 19 milyon TL’den 3 yıllık sözleşme imzalanacağı duyuruldu. Galatasaray, ayrıca 24 yaşındaki kaleci Batuhan Ahmet Şen'in de bir sezonluk Gaziantep FK'ya kiralanacağını bildirdi.

Galatasaray’dan KAP’a yapılan açıklama şöyle oldu:

"Profesyonel futbolcu Günay Güvenç ve kulübü Gaziantep Futbol Kulübü A.Ş. ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne 250.000 EUR tutarında transfer bedeli ödenecek olup profesyonel futbolcumuz Batuhan Ahmet Şen 2023-2024 sezonu için Gaziantep Futbol Kulübü A.Ş.’ye geçici olarak transfer edilmiştir.

Batuhan Ahmet Şen’in 2023-2024 sezonu sabit ücreti kulübümüz tarafından ödenecektir. Futbolcumuz Günay Güvenç ile 2023-2024 sezonundan başlayarak 3 sezon için sözleşme imzalanmıştır. Buna göre, futbolcumuza sezonluk net 19.000.000 TL ücret ödenecektir."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...