Tgrt Haber
16 Kasım 2021 12:15

Galatasaraylı Marcao derbi için iddialı konuştu: Fenerbahçe'yi yeneceğiz

Galatasaray’ın savunma oyuncusu Marcao Fenerbahçe ile oynayacakları derbi için iddialı konuştu. Zeki oynamaları gerektiğini belirten Brezilyalı stoper Fenerbahçe’yi yeneceklerini söyledi.

Galatasaraylı Marcao derbi için iddialı konuştu: Fenerbahçe'yi yeneceğiz
marcao,,galatasaray,,fenerbahçe,,derbi,,süper lig,

Galatasaray'ın stoperi Marcao, yayıncı kuruluşa konuştu. Fenerbahçe maçını kazanmak istediklerini belirten Marcao, dünyanın en büyük derbisinin Galatasaray-Fenerbahçe derbisi olduğunu söyledi.

Derbinin birçok duyguyu içinde barındırdığını, çok önemli bir maç olduğunu ve zeki oynamaları gerektiğini vurgulayan Brezilyalı stoper, “Sahamızda oynayacak olmanın büyük bir avantajı var. Milli takımlarından dönen arkadaşlarımızın durumu da önemli. İyi bir performansla güzel bir galibiyet alacağımızı umuyorum" dedi.

“PES ETMEK RUHUMUDA YOK”

Lig lideri Trabzonspor ile aralarında oluşan 9 puanlık fark ile ilgili de konuşan Marcao, "Lider için bir avantaj ama önümüzde çok maç var. Karamsarlığa düşmek, pes etmek ruhumuzda yok. Farkın kapatılabilecek bir fark olduğunu düşünüyorum" dedi. Milli maç arasının iyi bir döneme denk geldiğini belirten Marcao, “Artılarımızı, eksilerimizi gördük. Hoca'mızla neleri daha iyi yapabiliriz, ona çalışıyoruz. Takımda tecrübeli ve gençlerle iyi bir karışım var. Bu takım iyi yerlere gelecektir" diye konuştu.

KEREM OLAYI PSİKOLOJİMİ BOZDU

Kerem Aktürkoğlu ile yaşadığı olayı ‘tatsız’ olarak niteleyen Marcao, “"İnanılmaz üzüldüm. Artık Kerem'le aramda bir problem yok. İkimiz de profesyoneliz ve takımın başarısı için çalışıyoruz. Bu olayda Fatih Hoca'm beni çok rahatlattı. Sürekli yanımdaydı. Taraftar da bana kucak açtı" dedi.

BİLETLER KAPIŞ KAPIŞ

F.Bahçe derbisinde Cimbom’un kasasına girecek nakit para yönetimin yüzünü güldürecek. Localar ve beş maçlık kombineler dışındaki 45 bin bilet dün satışa sunuldu. Çok büyük rağbet gören biletlerin tamamına yakını kısa sürede tükendi. Yönetim, maç günü yapılacak lisanslı ürün satışlarıyla birlikte 30 milyon TL’nin üzerinde gelir bekliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...