Tgrt Haber
29 Temmuz 2022 15:33 - Güncelleme : 29 Temmuz 2022 16:55

Galatasaray'ın orta sahasına Norveçli dinamo!

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, aradığı orta sahasını Hollanda'da buldu. Orta sahada iyi bir rotasyon olması beklenen 28 yaşındaki Fredrik Midtsjö için kulübü AZ Alkmaar ile aradaki pürüzleri gidermeye çalışıyor. İstanbul'a gelmesi beklenen Norveçli yıldız için sarı kırmızılılar, 3 milyon 500 bin euroluk bonservis ödeyecek.

Galatasaray'ın orta sahasına Norveçli dinamo!
Galatasaray,Fredrik Midtsjö,orta saha

Teknik direktör Okan Buruk yönetiminde yeni sezon öncesi transfer çalışmlarına son hız devam eden Galatasaray, Brezilyalı yıldız Sergio Oliveira'nın partnerini Hollanda'da buldu. Okan Buruk'un raporu doğrultusunda orta sahaya en az iki takviye yapmayı planlayan Galatasaray'da, Fredrik Midtsjö transferinde hedefine ulaştı. Sarı kırmızılılar, AZ Alkmaar forması giyen Norveçli futbolcu için aradaki pürüzleri giderdi ve anlaşma sağlandı.

Norveçli oyuncunun da Galatasaray'da oynamaya sıcak baktığı öğrenilirken AZ Alkmaar, bir yıl daha kontratı bulunan oyuncusunu satmayı gündemine aldı. Oyuncu için daha önce 4 milyon euro bonservis bedeli isteyen AZ Alkmaar ile sarı kırmızılılar, 3 milyon 500 bin euroda uzlaşma sağladı.

3 YILLIK SÖZLEŞME İMZALANACAK

Galatasaray'ın 28 yaşındaki oyuncuyla 3 yıllık sözleşme imzalayacak. Oyuncunun alacağı maaş ise 1 milyon euro oalrak belirlendi. Galatasaray'ın her konuda anlaştığı Fredrik Midtsjö’nün İstanbul’da olması bekleniyor.

Galatasaray'ın orta sahasına Norveçli dinamo!

Güncel piyasa değeri 6 milyon euro olan Norveçli futbolcu, toplamda 381 maçta forma giyerken 34 gol ve 67 asistlik bir performans gösterdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...