Tgrt Haber
20 Haziran 2022 10:20 - Güncelleme : 20 Haziran 2022 10:44

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye transfer çalımı!

Galatasaray transfer haberleri: Galatasaray'da teknik direktör bilmecesinin son bulmasının ardından transfer çalışmaları hız kazandı. Sarı-kırmızılı takımda orta saha transferinin yanı sıra forvet bölgesi için de yoğun bir uğraş veriliyor. Cimbom, Fenerbahçe'nin de peşinde olduğu Artem Dzyuba için harekete geçti.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye transfer çalımı!
Okan Buruk,,transfer,Fenerbahçe,Artem Dzyuba

Yeni sezonda teknik direktörlük görevi için Okan Buruk'la anlaşma sağlayan Galatasaray'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Rus basını uzun süredir Fenerbahçe ile adı anılan Artem Dzyuba'nın Galatasaray'la anlaşmak üzere olduğunu duyurdu...

OKAN BURUK İSTİYOR

Fotomaç'ın haberine göre; Sarı-kırmızılıların bu hamlesinin perde arkasında yeni teknik adam Okan Buruk'un olduğu iddia ediliyor. Tecrübeli hocanın yönetimle yaptığı görüşmelerde Rus forvetin alınması yönünde talepte bulunduğu belirtildi.

Zenit'ten ayrılan ve bonservisi elinde olan 33 yaşındaki Dzyuba'nın yıllık 2 milyon Euro maaş beklentisinin olduğu öğrenildi.

DEV GOLCÜ RAKİP SAVUNMALARIN KORKULU RÜYASI!

Rus futbolunun son 10 yılına damgasını vuran golcü isim Artem Dzyuba geride bıraktığımız sezon Zenit formasıyla 39 maça çıkarken 13 gol ve 10 asistlik performans sergiledi.

33 yaşındaki forvet, kariyeri boyunca oynadığı 504 maçta 186 gol attı ve 106 asist yaptı. Yıldız golcü 1.96'lık boyuyla rakip defansları zorlarken tek vuruş özelliğini de sahip... Çok önemli bir hücum silahı olan Artem Dzyuba golleri kadar asistleriyle de takımına katkı sağlayan bir forvet görünümde...

Dzyuba, Rus Milli Takımı'nın formasını 55 kez giydi. Bu maçlarda rakip ağlara 30 gol gönderdi. Artem Dzyuba'nın piyasa değeri 6 milyon Euro civarında...

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...