Tgrt Haber
08 Mart 2022 20:39 - Güncelleme : 08 Mart 2022 20:59

Galatasaray'dan Arturo Vidal'e astronomik teklif

Son dakika Galatasaray transfer haberleri: Başkan Burak Elmas yönetiminde yeni sezonda iddialı bir kadro kurmak için kolları sıvayan Galatasaray kesenin ağzını açıyor. Takıma direkt katkı sağlayacak isimlerle kadrosunu güçlendirmeyi hedefleyen sarı-kırmızılılar, dünyaca ünlü yıldız futbolcu Arturo Vidal'in peşine düştü. İspanyol basınına göre; Cimbom, Premier Lig devi Tottenham'ın da ilgilendiği Şilili futbolcu için astronomik bir teklif yapacak.

Galatasaray, Vidal için Tottenham ile yarışıyor.
Galatasaray, Vidal için Tottenham ile yarışıyor.

Gelecek sezonun çalışmalarına şimdiden başlayan Galatasaray'da Domenec Torrent eksik bölgeleri belirledi. Sarı-kırmızılılarda öncelik orta sahaya verilecek. Taylan Antalyalı, Berkan Kutlu, Alexandru Cicaldau ve Erick Pulgar'ın performansından memnun olmayan teknik heyet, transfer ihtiyacını yönetime bildirdi.

Operasyon için düğmeye basan sarı-kırmızılı yöneticiler nokta atışı bir takviyeyle kadrosunu güçlendirmeyi amaçlıyor.

Kiralık olarak kadroya katılan Erick Pulgar ile yeni sezon devam etmeyi düşünmeyen Galatasaray, bir başka Şilili futbolcuyu renklerine bağlamak için harekete geçti.

7 MİLYON EURO İDDİASI!

Eldeportivo'nun haberine göre; İtalyan devi Inter ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Arturo Vidal takımdan ayrılma kararını çoktan aldı. Galatasaray'ın transferde atağa kalktığı belirtilen haberde, yıllık 7 milyon Euro'nun gözden çıkarıldığı iddia edildi. Sarı-kırmızılıların iyi bir dönemden geçmediği ve Vidal'in de bu nedenle kafasının karışık olduğu belirtildi.

Galatasaray'ın haricinde Vidal'e İngiltere Premier Lig'in güçlü ekiplerinde Tottenham'ın da ilgi duyduğu öne sürüldü. Bu sezon Inter'de 30 resmi maça çıkan Şilili yıldız, 2 gol ve 4 asistlik performans sergiledi.

ARTURO VİDAL KİMDİR?

Arturo Vidal, 22 Mayıs 1987, Santiago'da dünyaya geldi. Şilili millî futbolcu, Serie A ekiplerinden Internazionale'da forma giymektedir. Altyapısında yetiştiği Colo Colo'da 2005 yılında profesyonel oldu. 2 sezon boyunca formasını giydiği takımda 56 maça çıktı ve bu maçlarda 5 gol kaydetti. Ardından Avrupa macerasına başlayan Vidal son olarak Inter forması giydi. Tecrübeli futbolcunun sözleşmesi sezon sonu bitiyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...