Tgrt Haber
06 Haziran 2022 06:20 - Güncelleme : 06 Haziran 2022 08:13

Galatasaray'dan Alexis Sanchez hamlesi: Menajeri İstanbul'a geliyor!

Son dakika Galatasaray transfer haberi: Bu sezon yaşanan hüsranın ardından gelecek sezon yeni bir yapılanmaya hazırlanan Galatasaray'da transfer hareketliliği yaşanıyor. Hücum hattını güçlendirmek isteyen sarı-kırmızılılar, dünyaca ünlü yıldız Alexis Sanchez'in peşine düştü. İtalyan basını, Şilili futbolunun menajerinin transfer görüşmesi yapmak için İstanbul’a geleceğini yazdı. Transferde kararlı olan Galatasaray'ın, Sanchez'in sözleşmesini bile hazırladığı iddia edildi.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Fotomaç
Galatasaray'dan Alexis Sanchez hamlesi: Menajeri İstanbul'a geliyor!
Galatasaray,Alexis Sanchez,transfer

Galatasaray'da 11 Haziran'daki seçim yaklaştıkça transfer iddiaları da bir bir artıyor...

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'de beklenenin çok altında bir performans göstererek tarihihnin en kötü sezonlarından birini yaşayan sarı-kırmızılılar, iddialı bir kadro kurarak şampiyonluğa uzanmak istiyor.

ALEXİS SANCHEZ BOMBASI!

Hücum hattında yaşanan sıkıntıyı çözmek ve kadroda çeşitliliği artırmayı amaçlayan Cimbom, transferde bomba bir hamle yapmaya hazırlanıyor.

Dünyaca ünlü bir futbolcu ile kadrosunu güçlendirmek isteyen ve taraftarı stada çekmeyi hedefleyen Galatasaray, Alexis Sanchez'in transferi için kolları sıvadı.

Şili basının haberine göre; Sarı-kırmızılı kulüp, Alexis Sanchez konusunda son derece kararlıydı ve bu transfer için şartları zorlayacaktı.

Sanchez isminin ortaya atılmasının ardından haberlerin ardı arkası kesilmedi. İtalya'dan Futbol News 24'ün muhabiri Francesco Palluci iddiayı bir adım daha ileri götürdü. Palluci, "Türkler, El Nino'yu (Sanchez) Süper Lig'e götürme konusunda ciddi" ifadesini kullandı.

2 YILLIK SÖZLEŞME İDDİASI!

İtalyan gazeteci, Galatasaray'ın Sanchez'e 2 yıllık sözleşme teklif edeceğini belirtti.

Ayrıca, "Önümüzdeki iki hafta boyunca menajeri Felicevich, müzakerelerin ne kadar ileri gidip gitmeyeceği konusunda neler olabileceğini görmek için Türkiye'ye gidip, görüşmeler yapacak" iddiası taraftarı çok heyecanlandırdı.

33 yaşındaki golcüyle ilgili seçimin ardından önemli gelişmeler yaşanması bekleniyor.

39 MAÇTA FORMA GİYDİ

Tecrübeli hücum oyuncusu geçtiğimiz sezon Inter formasıyla 39 resmi maçta forma giydi. Şilili yıldız bu karşılaşmalarda 9 gol ve 5 asistlik performans sergiledi. Şili Milli Takımı'nda 146 maçta oynayan yıldız futbolcu, 48 gollük katkı sağladı.

Dünyaca ünlü oyuncunun Inter ile sözleşmesi 2023 yılında sona erecek. Alexis Sanchez'in güncel piyasa değeri 3.5 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Kaynak: Fotomaç
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...