Tgrt Haber
29 Nisan 2022 11:00 - Güncelleme : 29 Nisan 2022 12:33

Son dakika! Galatasaray'da kriz büyüyor: Seçim iptal oldu

Son dakika haberi: Galatasaray’da seçim krizi büyüyor. Yarın yapılması planlanan seçim için istinaf mahkemesi tarafından tedbir kararı konuldu. Bu kararlar birlikte seçim iptal edilirken, başkan adayı Metin Öztürk, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bu karara çok sert tepki gösterdi.

Son dakika! Galatasaray'da kriz büyüyor: Seçim iptal oldu

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray’da seçim krizinde gerginlik hat safhada. İstinaf Mahkemesi’nin genel kurulun aldığı karar tedbir koymasıyla birlikte yarın yapılması planlanan seçim iptal oldu.

"YAZIKLAR OLSUN KALIBINIZA"

Bu karar üzerine sosyal medyadan paylaşım yapan başkan adayı Metin Öztürk, karar çok sert tepki gösterdi. Galatasaray’ın geleceğiyle oynandığını belirten Öztürk, bunun arkasında kimlerin olduğunu bildiğini söyledi.

Öztürk paylaşımında, “Mahkeme mahkeme koşup, bitmeyen bir ahlaksızlıkla Galatasarayın geleceği ile oynayanları ve arkasındakileri biliyoruz. Yazıklar olsun kalıbınıza” ifadelerini kullandı.

"HUKUKA AYKIRI"

Galatasaray'da Mustafa Cengiz dönemi yöneticilik yapan Yusuf Günay, dün akşam yaptığı "Maskeli baloda sona doğru" paylaşımının ardından bugün de "İstinaf mahkemesinin yarın yapılacak olan seçimi durduran tedbir kararı hem esas, hem de usul yönünden açıkça hukuka aykırıdır." şeklinde bir paylaşım yaptı.

22 NİSAN'DA TEBDİR KALKMIŞTI

Kulüp Üyesi Fırat Develioğlu'nun açtığı dava sonrası son genel kurulun geçirsiz sayılması istenmiş ve seçime tedbir getirilmişti. 22 Nisan'da yapılan duruşmada ise tedbir kalkmıştı. Dava dün istinaf mahkemesinde görüldü ve karar bugün UYAB'ta yayınlandı. İstinaf mahkemesi seçimi durdurma kararı aldı. 

ŞİMDİ NE OLACAK?

Şimdi gözler yeniden Başkan Burak Elmas'ta. Seçim kararı alınırsa sarı-kırmızılılar 21 gün içinde sandığa gidecek. Elmas ve yönetimi devam etmek isterse görevlerinde kalacaklar. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...