Tgrt Haber
07 Haziran 2022 08:12 - Güncelleme : 07 Haziran 2022 08:37

Galatasaray'da kavga büyüyor: Fatih Terim-Burak Elmas düellosuna aileler de karıştı

Son dakika spor haberi: Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ın, “Ona karşı olan duygularım kırgınlıktan kızgınlığa döndü. Bugünkü aklım olsaydı Fatih Terim’i daha önce görevden alırdım” şeklindeki zehir zemberek açıklamalarına karşı bir süredir sessizliğini koruyan Fatih Terim suskunluğunu bozdu ve gündem çarpıcı ifadeler kullandı. Ayrıca Burak Elmas ile Fatih Terim arasındaki söz düellosuna, anne Saniye Elmas da dahil oldu.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Galatasaray'da kavga büyüyor: Fatih Terim-Burak Elmas düellosuna aileler de karıştı
Fatih Terim,Galatasaray,Burak Elmas

Galatasaray'da yapılacak 11 Haziran'daki seçim öncesi gündem bir anda değişti. Galatasaray Başkanı Burak Elmas ile Fatih Terim arasındaki kavga her geçen gün büyüyor...

Son olarak Youtube'da Vole'ye röportaj veren Burak Elmas, Fatrih Terim'i sert sözlerle hedef aldı.

Burak Elmas yaptığı açıklamada,  "Fatih Terim'in ayrılığı sadece saha içi sonuçlarıyla alakalı değildi" diyerek arka planda birçok şeyin yaşandığını ifade eden Elmas, "Fatih Terim'e karşı olan duygularım kırgınlıktan kızgınlığa dönmüş durumda… Galatasaray adına kızgınım. Bugünkü aklım olsaydı Fatih Terim'i daha önce görevden alırdım." dedi.

Elmas, "Keşke yazın yaptığımız transferlere daha çok dahil olsaydım" diyerek gençleştirme operasyonuyla ilgili de topu imparatora attı.

Burak Elmas'ın açıklamaları şu şekilde:

"Üye Fatih Terim ve teknik direktör Fatih Terim'i birbirinden ayırdım. O rollerin birbirine karışmaması lazım çünkü o zaman sağlıksız bir ilişki oluyor. Üyeler kulübün sahibidir, teknik direktörler profesyoneldir. İkisini de yapamazsınız aynı zamanda. Taraftara mesajım oyuncu, teknik direktör, yönetici her kimse ona olan sevginiz armaya olan sevgiyi geçmesin."

"FATİH TERİM KALSAYDI BİR ŞEY DEĞİŞMEZDİ"

"Fatih Terim iki arkadaşımla bana 'Başkanı ben getirdim, ben göndereceğim' mesajı yolladı. Ben de 'Hayırlı olsun' dedim. Hem teknik direktör hem de üye yani kulübün sahibi gibi davranamazsınız. Öyle olursa işler karışır, seçim yapmalısınız. Genel Kurul'da 'Teknik direktör Fatih Terim olursa oy veririz' diyen kaç kişi var, onun sayısını tespit etmedim. Sonraki gelişmeleri, yapılanları görünce ayrılık kararını daha erken vermem lazımdı. İyi niyetimin karşılığını alamadım. Fatih Terim kalsaydı futbol takımının tablosu bana göre değişmezdi."

Galatasaray'da kavga büyüyor: Fatih Terim-Burak Elmas düellosuna aileler de karıştı

FATİH TERİM SESSİZLİĞİNİ BOZDU: VELİ TOPLANTISI!

Uzun bir süredir Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ın eleştirileri karşısında sessizliğini koruyan Fatih Terim sonunda patladı.

Haluk Yürekli ve Gökhan Dinç'in Youtube kanalı Spor Gecesi Digital programında Gökhan Dinç'e konuşan tecrübeli hoca, "Galatasaray'da son dönemde yapmadığım en büyük pişmanlığım, veli toplantısı yapmamak" diyerek çarpıcı bir ifade kullandı ve Başkan Elmas'ı hedef aldı.

"İBRASIZLIK İÇİN ÇALIŞSAM SONUÇ BÖYLE OLMAZDI"

Terim "İbrasızlık için çalıştı iddiaları" için de "Ben kulübün sahibi değilim ki, kulübün üyesiyim. Ama insanlar şunu iyi bilsinler ki ben birisi için çalışmış olsam sonuç böyle olmazdı" ifadelerini kullandı.

Yönetimin görev yaptığı dönemde kendisini yalnız bıraktığını belirten Terim, "Ben her yerde Galatasaray'ın haklarını savundum ve yapayalnız kaldım. Galatasaray'ın hakları çalınırken kimse bunun karşısında durmadı. Benim derdim kişisel değil... Aysal, Cengiz, Elmas değil! Beni yalnız bıraktılar! Benim derdim Galatasaray'ın haklarını savunmak" diye konuştu.

Pandemi ve sonrası yalnız bırakıldığını tekrarlayan Fatih Terim, "Kimsenin gelmesine, gitmesine karışmam. Seçim var. Seçim bitsin gerek görürsem konuşurum" dedi.

Galatasaray'da kavga büyüyor: Fatih Terim-Burak Elmas düellosuna aileler de karıştı

ELMAS: "GALATASARAY ONA 3 MİLYON EURO VERMEKTEN KURTULURDU!"

Burak Elmas ile Fatih Terim arasındaki demeç savaşına bir yenisi daha eklendi. Piranaspor'a konuşan Galatasaray Başkanı Elmas, tecrübeli teknik adamın sözlerine, "Veli toplantısı yapmak istiyorsa Galatasaray Lisesi'nin Okul Aile Birliği'ne girseydi; hem de Galatasaray ona yılda 3 milyon Euro ücret ödemekten kurtulurdu" şeklinde yanıt verdi.

ANNE ELMAS DA DAHİL OLDU!

Burak Elmas ile Fatih Terim arasındaki söz düellosuna anne Saniye Elmas da katıldı.

Twitter'ı etkin olarak kullanan anne Elmas, Terim'in "Son dönemde Galatasaray'da en büyük pişmanlığım, hiç veli toplantısı yapmadım" sözlerini alıntılayarak altına, "Bizde akıl yetilerini kaybedip, çocuklar ve eşi vasisi tayin edilen adamı fazla ciddiye aldık. Ebeveynler ölene kadar evlatlarının arkasına çınar olur. Onlar kızsa da. Aksi düşünülemez. Tersi çok acı olur. Onun gibi" diye yazdı.

ELMAS, FEDERASYONA GEÇECEK İDDİASI!

Galatasaray Başkanı olarak son haftasını geçiren ve son olarak Fatih Terim'i hedef alan sözleriyle gündeme gelen Burak Elmas için kulislerde ilginç bir iddia ortaya atıldı. Elmas'ın sarı-kırmızılı kulüpten, Türkiye Futbol Federasyonu'na geçmeye hazırlandığı ileri sürüldü.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...