Tgrt Haber
16 May 2022 14:06 - Güncelleme : 16 May 2022 14:19

Son dakika: Galatasaray'da Burak Elmas aday olmayacağını açıkladı

Son dakika haberi: Galatasaray'da 4-11 Haziran tarihlerinde yapılacak olan seçimli genel kurulda başkan Burak Elmas aday olmayacağını açıkladı.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
Son dakika: Galatasaray'da Burak Elmas aday olmayacağını açıkladı
burak elmas,galatasaray

Galatasaray'da Burak Elmas'ın idari yönden ibra edilmemesinin üzerine seçim sürecine girdi. Üyelerden Fırat Develioğlu'un mahkeme başvurusu nedeniyle 4-11 Haziran tarihlerine ertelenen başkanlık seçiminde mevcut başkan Burak Elmas'ın kararı merak ediliyordu. Nisan ayındaki ertelenen seçimde aday olmayacağını duyuran Elmas, Haziran'da da yapılacak olan seçimde de aday olmayacağını duyurdu.

İşte Burak Elmas'ın açıklamaları:

Bugün ümit ediyorum Galatasaray Spor kulübü başkanı olarak bu dönem karşınıza son çıkışım. 30 Nisan’da yapılacak seçimde aday değildim. 11 Haziran’da yapılacak seçimde de aday değilim. Galatasaray değerlerine maalesef hiç yakışmayan, organize şekilde yapılan Olağanüstü Divan Kurulu'ndaki söylemlerle ilgili cevap vermek; aslında arkada ne kadar çirkin, kişilerin kendi egolarının, iktidar mücadelelerinin olduğu konusunda bilgilendirmek istedim. Kısa görev süremizde Galatasaray'ın geleceğini etkileyecek hamleler yaptık. Önce size defalarca anlattığımız duyulmasını istediğimiz ya da istemediğimiz olaylardan bahsetmek istiyorum. Biz geldiğimizde takım maliyeti 50 milyon euro idi. Bu rakamı bu sene 27 milyon euro'ya indirdik. Galatasaray’ın geleceğine yatırım yaptık. Bunlar 6 aylık sürede yapılanlardır. 85 milyon TL vadesi geçmiş borç ödedik. 21 milyon TL vadesi geçmiş borçlardan indirim aldık.

"ADAY OLMAYACAĞIM"

Galatasaray Adası'nı tekrar ait olduğu gibi Galatasaray Spor Kulübü'ne hiçbir kiracı olmadan üzerinden kazandırdık. Kemerburgaz için tüm izinleri aldık. Yeni gelen yönetim de Kemerburgaz için onayı çıkmış bir arazi bulacaklardır. Elimde Galatasaray Temel Değerler Bildirisi var. Değerlerinizi kaybederseniz, geleceğinizi de kaybedersiniz! Kulübü Başkanı Burak Elmas, kulübün 11 Haziran'da yapılacak olağanüstü seçimli genel kurulunda başkanlığa aday olmayacağını açıkladı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...