Tgrt Haber
08 Temmuz 2022 10:17 - Güncelleme : 08 Temmuz 2022 10:35

Galatasaray'a Cezayirli sol bek

Galatasaray transfer haberleri: Yeni sezona mutlak şampiyonluk parolasıyla giren sarı-kırmızılarda transfer çalışmaları tam gaz sürüyor. Futbol Direktörü Cenk Ergün transfer çalışmaları için yoğun mesai harcarken Cimbom'un gündemine Portekiz Ligi'nde forma giyen Cezayirli genç savunmacı geldi. Galatasaray'ın oyuncuya talip olduğu iddia edildi.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Galatasaray'a Cezayirli sol bek
Galatasaray,transfer,Yanis Hamache

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray savunmaya yapacağı takviyeler için girişimlerini sürdürüyor.

Okan Buruk yönetiminde çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılılar, yeni sezon öncesi hazırlık kampı için Avusturya'ya gitti.

Marcao transferinde Sevilla ile anlaşan Galatasaray'da Cenk Ergün transfer çalışmalarına hız verdi. Marcao'yu 12+3 milyon Euro bedelle Sevilla'ya satan Galatasaray gelecek paranın büyük bir kısmını savunma hattında kullanmak ve Marcao'nun yokluğunu aratmak istemiyor.

Galatasaray daha önce Abdülkerim Bardakcı ve Kazımcan Karataş transferlerini bitirmişti. Savunmaya mutlak takviye isteyen Okan Buruk yönetime istediği oyuncuların listesini verdi.

SÜRPRİZ İDDİA: CİMBOM, HAMACHE'Yİ GÜNDEMİNE ALDI

Afrika basını sürpriz bir transfer iddiası ortaya attı. africafootunited'ın haberine göre; Galatasaray Cezayirli sol bek Yanis Hamache'yi gündemine aldı.

Galatasaray'ın oyuncuyla anlaşmaya yakın olduğu önümüzdeki günlerde imzaların atılacağı ifade edildi. 22 yaşındaki savunma oyuncusunun Avrupa'da da birçok talipleri var. Fenerbahçe'de oyuncu ile temaslarda bulunmuştu.

YANIS HAMACHE KİMDİR?

Boavista Porto takımında forma giyen Yanis Hamache, 13 Temmuz 1999 tarihinde dünyaya geldi. 177 cm boyunda ve 72 kilo olan Yanis Hamache, sol bek mevkisinde görev alıyor ve ağırlıklı olarak sol ayağını kullanıyor.

Yanis Hamache, Portekiz Süper Ligi'nde Boavista'da forması giyiyor. Genç oyuncu, Cezayir Milli Takımı ile 1 karşılaşmada görev aldı.

22 yaşındaki sol bek Fransa'nın OGC Nizza kulübünden Boavista'ya 200 bin Euro bedelle transfer olmuştu.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...