Tgrt Haber
23 Kasım 2022 13:11 - Güncelleme : 23 Kasım 2022 14:57

Fransa'ya büyük şok: Yıldız futbolcudan kötü haber geldi

Dünya Kupası'nda Avustralya ile oynanan maçta yaşadığı sakatlıkla oyundan çıkan Lucas Hernandez'den kötü haber geldi.

Fransa'ya büyük şok: Yıldız futbolcudan kötü haber geldi
lucas hernandez,fransa,dünya kupası 2022

Dünya Kupası'nda heyecan devam ederken bu hafta Fransa ve Avustralya karşı karşıya geldi. Bol pozisyonlu maç izleyenlerin beğenisini kazanırken, Benzema'nın yokluğunun ardından Fransa bir şok daha yaşadı.

Avustralya'nın 9. dakikada attığı golün pasını veren Mathew Leckie ile mücadeleye giren Fransız Lucas Hernandez, sakatlanarak oyundan çıktı. Fransa Futbol Federasyonu ise oyuncu hakkında son gelişmeleri duyurdu.

HERNANDEZ TURNUVAYI KAPATTI

Fransa Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, 4-1 kazandıkları Avustralya maçında sağ diz ön çapraz bağları kopan savunma oyuncusu Hernandez'in turnuvayı kapattığı kaydedildi.

Didier Deschamps yönetimindeki Fransa'da daha önce Paul Pogba, N'Golo Kante, Presnel Kimpembe, Christopher Nkunku ve Ballon d'Or ödüllü forvet Karim Benzema, sakatlığı nedeniyle kadroya girememiş ya da kadrodan çıkarılmıştı.

 

Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...